Melyik a kedvenc őrölt kávéd a hétköznapokban? Milyet iszol otthon?
Figyelt kérdés
2018. márc. 26. 13:50
1/10 anonim válasza:
Sajnos csak neszkávét, mert nincs rendes kávéfőzőnk :D
A kedvencem pedig az 50 méterre lévő kávézóban kapható eszpresszó. Méregerős, de isteni aromája van. :)
2/10 anonim válasza:
Jelenleg: Segafredo Intermezzo
A Penny-ben 500 Ft-ért feltankoltam belőle.
3/10 anonim válasza:
Kotyogós főzőnk van.
Jakobs Merido Aromát iszunk.
4/10 anonim válasza:
Kék Tchibo a kedvencem, de ez elég drága, így a sárgát iszom mióta a kéket nagyon felemelték.
5/10 anonim válasza:
Nescafét iszom, mert az ízben is megfelel és az életformámnak is. Egyébként csak Segafredot/Lavazzát vagy Omniát innék. A rosszabb minőségű kávéktól megfájdul a gyomrom vagy a fejem. Vagy mindkettő.
6/10 anonim válasza:
Paloma.
Az Omnia jobb minőségű, de nekem savanyú.
Amit kávézókban szeretek, az a Segafredo.
Nem vagyok nagyigényű. Amúgy általában naponta egyet iszom reggel.
7/10 anonim válasza:
Piros segafredo,
sárga , black n white tchibo
8/10 anonim válasza:
Omniát iszunk. Kotyogósban főzve <3
9/10 anonim válasza:
A Lidl sajátmárkás Bellarom espresso 100% arabica szemes kávéját isszuk a hétköznapokban, felturbózva egy kevés Frei Párizsi vaniliával, de már nem sokáig, mert az utóbbi valamiért eltünt az üzletek polcairól.
10/10 anonim válasza:
Nespresso kávégépem van és a Rosabaya kapszulák a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!