Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk bejön ha egy alacsony lány bő pulcsit visel?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 22:49
1/17 anonim válasza:
Miert visel bo pulcsit, nagy mellei vannak?
2/17 anonim válasza:
Nem a pulcsiját nézem. 😂
Ha szép az arca, megfog a mosolya, ápolt a külseje, akkor teljesen mindegy mit vesz fel, be fog jönni.
Ha meg nem ilyen lehet rajta Rolex óra, Balenciaga cuccokkal, akkkr sem fog tetszeni... :D
4/17 anonim válasza:
A legkevésbé sem érdekel a pulcsija
5/17 anonim válasza:
Az #1 nagyon lényegre látó. Ő az én emberem.
6/17 anonim válasza:
Tud jól kinézni, de nyílván nem csak ez számít.
7/17 anonim válasza:
Nekem mindegy hogy magán mit visel,ha engem elvisel.
9/17 anonim válasza:
Mi ez? Valami anime?
Egyébként tud nagyon cuki lenni. Ha alatta jó formák vannak. Alacsony de kövér lány az nem jön be senkinek :D
10/17 anonim válasza:
Nekem igen!
Nagyon bejön az oversized öltözködés a lányokon, olyan aranyosan és ölelgetnivalóan tudnak kinézni a bő pulcsikban, pólókban 😀 Plusz sokkal természetesebb is annál, mintha valaki mindig úgy kirittyenti magát, mintha valami bálba készülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!