Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti hogy vagytok azzal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy vagytok azzal hogy a fiú alacsonyabb mint te?

Figyelt kérdés
Azér kérdezem mert tetszik egy fiú aki kb 30 centivel alacsonyabb nálam.
2021. ápr. 22. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Nálam az már nagyon durván sok lenne. Max 5 centivel legyen alacsonyabb a fiú. Nekem a magas fiúk jönnek be. Személyes vélemény.
2021. ápr. 22. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

pl a fiú 160 centi te meg 190?

Hány cm vagy kérdező?

2021. ápr. 22. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
30cm már sok
2021. ápr. 22. 22:29
 4/7 A kérdező kommentje:
2-es 160 vagyok
2021. ápr. 23. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Hát nekem sok lenne (alacsony fiúként mondom) :(

Szerintem a max olyan 5-10 cm lehet, ami még úgy elmegy.

2021. ápr. 23. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
A 30cm már nekem is sok lenne, de ha tényleg tetszik neked és titeket nem zavar, akkor hajrá!:)
2021. ápr. 23. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:

És a srác akkor törpenövésű (kb 130 cm már bőven az, pláne fiúknál)?

Szerintem egy törpe fiút nem fog zavarni, hogy egy szintén aránylag alacsonynak számító lánynak tetszik. Gondolj bele, nekik nem nagyon van esélyük hasonló magasságú társat találni (hacsak nem célzottan hasonló emberek közt keresgélnek), még egy 150 cm-es nő is egy-két-három fejjel nagyobb lesz náluk. A kérdés itt az, hogy neked számít-e mások véleménye. Az meg őszintén szólva nem tudom, miért befolyásol, hogy mondjuk én járnék-e tőlem 30 cm-el alacsonyabb pasival, egy idegen álláspontja alapján akarsz dönteni? Egyedül az a fontos, te meg ő mit gondoltok.

2021. ápr. 24. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!