Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy nálam alacsonyabb fiúba?
Összejöttünk hiába alacsonyabb egy félfejjel. Az elején zavart amikor ismerkedtünk de már nem számít mert nagyon szeretem. De őt viszont zavarja és mondta hogy valahol azt olvasta hogy a sípcsontjába valami műtét folyamán bele raknak valamit amitől magasabb lesz. Egyáltalán van ilyen? Én nem akarom hogy valami baja legyen én úgy szeretem ahogy van de ha őt ennyire zavarja nem tudok neki segíteni hiába mondom hogy úgyjó ahogy van. Ilyen hormonokról már hallottam de azt se kaphat csak úgy konily vizsgálatokon kell átmenni de azthiszem hogy csak fiatalon lehet azt is lehet már kinőtt belőle.
18 évesek vagyunk
Beszéld róla le!!
Ha szeretitek egymást így is jó nektek.
Igen, van ilyen műtét. Rohadt drága, 1000+1 komplikáció felléphet közbe, ráadásul tudtommal MO-n nem is csinálnak ilyet.
Mondd meg neki, hogy őt úgy szereted, ahogy van :)
Egyébként, erre kicsi az esély, de még akár nöhet is 1-2 cm-t.
Nézzétek meg netflixen szerintem a magas lány c. filmet ;) Ebben biztos lesz valami megoldás.
Az a film nagyon cuki amit a 6os küldött. :)
Szerintem is beszéld le róla, mond hogy téged nem zavar, így szereted. Baromi drága egy ilyen műtét, nagyon fájdalmas és rengeteg komplikáció lehet vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!