Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem egy nálam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy nálam alacsonyabb fiúba?

Figyelt kérdés

Összejöttünk hiába alacsonyabb egy félfejjel. Az elején zavart amikor ismerkedtünk de már nem számít mert nagyon szeretem. De őt viszont zavarja és mondta hogy valahol azt olvasta hogy a sípcsontjába valami műtét folyamán bele raknak valamit amitől magasabb lesz. Egyáltalán van ilyen? Én nem akarom hogy valami baja legyen én úgy szeretem ahogy van de ha őt ennyire zavarja nem tudok neki segíteni hiába mondom hogy úgyjó ahogy van. Ilyen hormonokról már hallottam de azt se kaphat csak úgy konily vizsgálatokon kell átmenni de azthiszem hogy csak fiatalon lehet azt is lehet már kinőtt belőle.

18 évesek vagyunk

2021. ápr. 21. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld róla le!!

Ha szeretitek egymást így is jó nektek.

2021. ápr. 21. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki buffalo cipőket, ha zavarja hogy pipiskednie kell a smacizáshoz. A kétezres évek elején is cink volt mégis sok alacsony gyerek ilyenben rohangált. Egyébként senki nem fogja megműteni csak azért mert ő szarul érzi magát a testmagassága miatt. Másrészt meg teljesen felborulnának a testarányai ha mondjuk húsz centivel hosszabb lenne a sípcsontja,full röhejesen nézne ki. Így meg szerintem senki nem foglalkozik azzal hogy milyen magas, rajta kívül. Ha meg vízszintesben vagytok akkor meg pláne nem oszt, nem szoroz semmit a testmagasság.
2021. ápr. 21. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem értettem ezt a magasság dolgot, nem kell már a nőt vadállatoktól megvédeni az erdőben, a 21. században élünk. Nem mindegy, hogy ki milyen magas? Persze, ha valaki között van 40cm különbség, akkor az már okozhat kellemetlen helyzeteket akár az ágyban is, de egyébként semmi jelentősége. Ilyen műtéteken gondolkodni meg egyenesen vicces, pláne ha így is szereted. Inkább a párod önbecsülésén kéne dolgozni, azokat meg akik a magasságotok miatt szólnak meg szerintem messziről kerüljétek el.
2021. ápr. 21. 11:04
 4/7 anonim válasza:
100%
Ha szeretitek egymást, akkor teljesen felesleges bevállalnia bármilyen magasságnövelő műtétet. Beszéld le róla
2021. ápr. 21. 11:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van ilyen műtét. Rohadt drága, 1000+1 komplikáció felléphet közbe, ráadásul tudtommal MO-n nem is csinálnak ilyet.

Mondd meg neki, hogy őt úgy szereted, ahogy van :)

Egyébként, erre kicsi az esély, de még akár nöhet is 1-2 cm-t.

2021. ápr. 21. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Nézzétek meg netflixen szerintem a magas lány c. filmet ;) Ebben biztos lesz valami megoldás.

[link]

2021. ápr. 21. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Az a film nagyon cuki amit a 6os küldött. :)

Szerintem is beszéld le róla, mond hogy téged nem zavar, így szereted. Baromi drága egy ilyen műtét, nagyon fájdalmas és rengeteg komplikáció lehet vele.

2021. ápr. 21. 22:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!