Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen volt az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen volt az első kapcsitok? Én fiú vagyok 17 éves és sosem volt barátnom nem is beszélek egy lánnyal sem se neten se élőben. Van valami bajom szerintetek? :)

Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
7 hónap...de egyébként nekem 19 éves koromig nem volt csajom, és nem is kellett :D utána folyton volt, szóval nem hiszem hogy bajod lenne.
2021. dec. 4. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

18 voltam, 16 éves lánnyal. Megértem, amit érzel. Én is már évek óta szenvedtem emiatt, mire végre összejött. Színjátszó csoportba jártunk a lánnyal. Egyszer megkérdeztem, hogy van-e kedve sulin kívül találkozni. Párszor találkoztunk és összejöttünk.

Azt javaslom, hogy járj közösségekbe. Ha a művészet nem érdekel, akkor sportolj. Használd ki, hogy fiatal vagy és sok a szabadidőd. Vegyél részt minél több városi vagy sulis programon. Ebben az időszakban ez a legfontosabb.

2021. dec. 4. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen volt az első barátnőm. Szerintem nincs semmi bajod, majd lesz csajod, ne aggódj.:)
2021. dec. 4. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Jelenleg a második kapcsolatomban vagyok, de az első 15 évesen kezdődött. (most 16 vagyok)
2021. dec. 5. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!