Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerinted nagy veszteség az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted nagy veszteség az ha valakinek nem volt tiniként kapcsolta?

Figyelt kérdés

Neked volt, ha igen akkor mennyire volt komoly, meg jó?

Engem idegesít és szerintem örökre bánni fogom hogy én nem találtam megfelelő lányt. Sokan vannak akiknek nem volt ebben a korban?

2021. dec. 3. 23:57
 1/8 anonim válasza:
100%

Próbálkozásaim ellenére nekem nem volt sajnos. Akkor még nagyon akartam volna, mert úgy voltam vele, hogy az olyan "menő".

Azóta telt múlt az idő, és a lelkesedésem párhuzamosan csökkent a próbálkozásaim számával, egészen 0-ra.

Utólag visszagondolva az egész totál nevetséges volt. (Mégis mit gondoltam én akkor?!)

Veszteség maximum annyiból, hogy csak a visszautasítást tapasztaltam meg... :,D

2021. dec. 4. 00:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az.:)
2021. dec. 4. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt 18 éves koromban egy 16 éves lány. 2 évig tartott, de csak az első félév volt úgymond jó. Utána állandó veszekedés, féltékenykedés, éretlenkedés volt. A normális kapcsolataim huszonévesen kezdődtek, 17-19 éves lányokkal. Biztos kellett az első is, hogy megéljek szélsőségeket, de jobb lett volna rögtön a második barátnőmmel kezdeni érettebb fejjel. Bár lehet, hogy ha az első nincs akkor mással csináljuk ugyanazt, szóval nekem kellett.
2021. dec. 4. 00:40
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Nekem sem volt, de majd valahogy bepótolom. Hátha összejön még valamikor egy tinivel is. :)

28/F

2021. dec. 4. 01:19
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem panaszkodom.
2021. dec. 4. 01:52
 6/8 anonim ***** válasza:
44%

Ahhoz, hogy tudjam nagy veszteség vagy sem mindkét oldalt tapasztalnom kellene. Értelemszerűen nem tudom újra kezdeni mégegyszer a kamasz korom és kisérletezni.

Volt 3 komoly kapcsolatom, egyiket se bántam meg. Az első kapcsolat az abszolút egy kisérlet. Megtapasztalod az igényeidet és a határaidat egy kapcsolatban.

A második kapcsolatom jobb volt, mint az első, de ott is rengeteget tanultam magamról és a határaimról. Meg persze sokkal több dolog került előtérbe az igények terén. Itt számomra a legnagyobb tanulság az volt, hogyha nincs igény a közös fejlődésre akkor nem fog sokra menni a dolog.

A harmadik kapcsolatom jelenleg is tart. Számomra a párom szinte tökéletes. Ő az akiben az összes igényem megvan. Itt is vannak ú helyzetek amiket tanulnom kell, mint mondjuk az együtt élés és egymás közelségének normalizálása.

Legjobb barátnőm meg abszolút ennek az ellentéte. Ő elfogadja magát ugy ahogy van. Egyszer rákérdeztem, hogy amúgy ő a fiúkat szereti vagy a fiúkat is? Majd rávágta, hogy lehet hogy nem, de neki ez nem fontos. Tehát leszarja a szexualitását. Lehet ő csinálja jól :D Nincs kifejezetten a kapcsolatok ellen. Ha jönne az életébe egy aranyos, kedves, humoros srác akkor nem küldené el. De nem kifejezetten keresi vagy vágyik egy kapcsolatra. Nem nagyon kattogott azon, hogy a szüzességét mikor veszti el vagy egyáltalán elveszti-e.

Egyedül is boldog, teljes. Tisztelem azért, hogy a "társadalmi nyomás ellenére" is önmaga tud lenni.

2021. dec. 4. 05:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban lehet veszteség, hogy a gondtalan szerelem érzését nem élhetted át. Tiniként úgy szerelmes az ember, hogy közben nem kell az élet nehézségeivel küzdeni. Felnőttként ez már nincs így.
2021. dec. 4. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:
63%

Nekem sem volt , sőt azóta se. De hogy fokozzam, még életem első csókja se történt meg.

Teljesen úgy érzek mint #1 mintha leírta volna a gondolataimat

20/L

2021. dec. 7. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!