Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen tapasztalatok vannak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalatok vannak osztálytárssal való kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Akiknek volt hogy élték meg jó volt vagy rossz volt esetleg tart még?

2021. nov. 27. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Amíg tartott jó volt, aztán jöttek a problémák. Mindig ott a másik, túlságosan is sok az együtt eltöltött idő, kicsit bekorlátol az egész kapcsolat. Miután vége lett kb egymáshoz se szóltunk
2021. nov. 27. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

14 voltam (8.-os) mikor összejöttem az osztálytársammal azóta is együtt vagyunk. Nekem jó volt, hogy a suliban egész nap együtt vagyunk, mert délután nagyon ritkán értünk rá, úgyhogy jó hogy az osztálytásammal jöttem össze.

26/N

2021. nov. 27. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 évesen jöttem össze a mostani barátnőmmel, aki az osztálytársam volt és csak + volt, hogy olyan sokat lehettünk együtt. Azóta se változtak az érzéseim iránta.

21F

2021. nov. 27. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak külső szemlélő vagyok, de 3 pár is van az osztályomban, az évfolyamon pedig még ennél is több. Páran már 2 éve együtt vannak. Volt persze szakítás is, de semmi különös utóhatása sem volt.
2021. nov. 28. 00:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen oké, általában működni szokott, ha túljutsz a kezdeti fáziaon. :)
2022. máj. 5. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!