Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy nem jó osztálytárssal járni. Blablabla. Mindennek van előnye és hátránya is. Valakinek van tapasztalata estleg ezzel kapcsolatban? Jó és rossz is. Hogyan működött? Min bukott el?
Beleszerettem az egyik osztálytársamba és nem tudom,hogy mit tegyek
16/l
2017. júl. 28. 21:38
1/4 anonim válasza:
Bár nekem nincs tapasztalatom, de egy osztálytársam pont kifogta maganak az új srácot aki az osztalyba jött és ott bukott el a dolog hogy mindenki róluk beszélt még a tanárok is. Lehet hogyha normálisan tudjátok kezelni és nem egész nap egymás szájában vagytok akkor tud működni de másképp nem hiszem:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát először meg kéne tudjam,hogy kölcsönos-e a dolog :))
2017. júl. 28. 21:49
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt kapcsolatom osztálytársal. Mindig örültem hogy minden nap láthatom. Meg így sokat voltunk együtt. Az nem volt a jó hogy az osztályban sokan erről beszéltek még néhány tanár is és én zavarban voltam. És amikor kiderült hogy a fiú csak becsapott és kihasznált akkor nagyon dühös voltam rá. És az a rossz hogy minden nap látnom kell a fejét.
4/4 anonim válasza:
énis beleszeretttem még az egyik osztálytársamba. nem birtam tovább, elmondtam neki.. de a vége rossz lett mert ő nem szeret és még bámulhatom a fejét 1 évig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!