Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szórakozik a lányokkal vagy csak barátok?
Figyelt kérdés
1,5 hete szakított a srác a barátnőjével aki nekem amúgy bejön. 10 hónapig voltak együtt. És azóta minden nap más lány osztálytárssal van, vagyis van 3 akiket váltogat, meg hogy ki üljön mellé meg ilyenek. Meg velem is nagyon kedves egyik nap, tök cuki velem, aztán utána 3 napig hozzám se szól. Nem tudom mi van vele, a barátnője előtt is volt 2 csaj akikkel folyton volt, aztán a barátnője idején nem volt ilyen meg amúgy azelőtt a 2 csaj előtt se nagyon. Most meg nem tudom mi van vele. Pedig amugy nagyon kedves meg tökre udvarias , a tanárok is szeretik, oké néha tud bunkó lenni, de összességében kedves, figyelmes... de eléggé népszerű, a haja is az a "menő haj" ami elöl göndör és hosszabb, márkás ruhái vannak, azt pl. én nem mondanám hogy nagyképű, d ebarátnőm állítja hogy az... Szóval lehet hogy belül csak játszik a lányokkal? ja és még annyit tudok hogy az ő hibájából szakitottak, a pontos okot nem tudom. Mi lehet vele? szórakozik mindenkivel, (többek között velem is főleg hogy valszeg tudja hogy bejön nekem) vagy szipmlán csak barátként kezeli a lányokat? Mondjuk arra is gondoltam hogy idegesiteni akarja az "exét" mert idéntől ő is osztálytársunk lett, szóval ezeket már ő is látja.2021. nov. 26. 23:03
1/7 anonim válasza:
Szerintem szimplán csak élvezi, hogy körülrajongják a csajok. De az is lehet, hogy válogat köztük, ennyibő nehéz megmondani.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom mi van a sráccal ,de az unokatesómat az egyik exe úgy összetörte ,hogy egy utólsó fuck boy lett belőle.Bunkó ,lekezelő , egy lány se kell neki pár alkalomnál többre. Lehet a sráccal is hasonló történt.
3/7 anonim válasza:
Nekem is vannak lány barátaim semmi fura nincs benne. Mikor barátnőm van akkor is lógok velük.
5/7 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, nekem is van fiú barátom akinek van barátnője és tényleg csak barátok vagyunk, csak nekem fura hiy amikor volt barátnője akkor egyeltalán nem beszélt velük, illetve hallottam a lányok beszélgetéseit és ök is úgy gondolják hogy össze akar jönni valamelyikükkel...
2021. nov. 28. 14:01
6/7 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm szépen, igen az a baj hogy ez még nagyon friss és igazából én se tudok többet mondani, mert ennyit mutat kifele. Jahh, hát ő a baránöm szerint tipik az a srác aki tudja magáról hogy hogyan néz ki és van önnizalma emiatt meg nagyképű meg minden. Azt azért én nem gondolom hogy nagyképű de tény, hogy tudja magáról hogy jól néz ki, szóval simán lehet hogy élvezi ezt... Csak abba nem gondol bele, hogy mennyi lányt bánt meg ezzel.
2021. nov. 28. 14:04
7/7 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm szépen a válaszodat, igazából mivel az ő hibája volt a szakítás nem hiszem hogy nagyon összetörték, de persze lehet csak nem mutatja ki. És nagyon remélem hogy nem ez történt, mert azt azért dajnálnám hogyha tényleg egy iylen fiú lenne belőle...
2021. nov. 28. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!