Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beindult a kémia, vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beindult a kémia, vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel az elmúlt napokban nagyot fordult a kapcsolatunk. Kaptam tőle virágot nő napra (de nem csak én), én voltam az első, akinek oda adta. Termeszetesen adtam neki puszit és megfogtam a karját. (Véletlen volt) Azóta többet kekeckedik velem, szemezik,mosolyog. Látom, ahogy néz, hogy valami elindult (szexuális?-megcsókolna). De tudja,hogy van barátom. Viszont azt hallhatta,hogy nem jó a viszonyunk...

Nekem sem lenne ellenemre,de ezt hozzam fel neki? Vagy várjak még ő lép vagy lecsillapodik a helyzet?

L

2020. márc. 14. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Előbb talán szakíts a barátoddal?

Vagy méhecske-effektusban szenvedsz? Szállsz virágról-virágra?

2020. márc. 14. 10:15
 2/4 October15 ***** válasza:
Hát talán először szakíts a barátoddal és utána próbálkozz más pasiknál. :D Amúgy hogy fogsz meg véletlenül valakit miközben puszit adsz neki?
2020. márc. 14. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez mi már. Egyrészt ha rossz a kapcsolatod , akkor mondjuk beszéld meg azt a barátoddal, vagy ha nem akarod megoldani sem, esetleg ő sem akarja, akkor szakítani kéne. Nem gondolod? Vagy hogy gondoltad? Megtartod a párod és ha esetleg össze jön a sráccal szakítasz vele? Vagy nem is szakítasz akkor sem? Ha nem nyílt kapcsolatban vagy, akkor ez nem fer, remélem érződik.

Hát nem tudom. És mit mondanál neki? Hét figyu van barátom, de egyébként szívesen lennék veled is.

2020. márc. 14. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Először szakíts, aztán utána gondolkodj hogy hogyan legyen a másik sráccal.
2020. márc. 14. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!