Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiu akibe 2 eve meg szerelmes voltam, viszont eleg sokszor bantott

A Covid miatt nem talalkoztunk és kb 8-9 hónapja hogy újra láttam, de abbahagyta a piszkalast. De miota talalkozok vele neha piszkal maskor meg egesz napvelem van

Mar kiszerttem belole asszem de nem tudom ezt miert csinalja.

2021. nov. 26. 09:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%

Kedves négyes!

Teljesen mindegy, hogy melyik alakot használjuk, mert mindkét forma elfogadott a magyar nyelv szerint. Lehet beszerezni ilyen cuki kis könyvet, amiben mindezt leírják. Előbb azt olvasgasd és csak ezután írd ki az internetre a helyes nyelv használattal kapcsolatos megjegyzéseidet.

2022. júl. 9. 11:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Mert éretlen kisfiú, azért.

Vagy nem jössz be neki és azért teszi, vagy nem tud másképp közeledni, ami nagy baj.

Úgyhogy elfelejtenem bármennyire nehéz.

2022. dec. 23. 12:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!