Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakított velem a barátnőm,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátnőm, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, hogy sok kérdés van ebben a témában, de egyszerűen, annyira elvagyok keseredve, hogy ezt muszáj kiadnom magamból, és muszáj segítséget kérnem. Tehát, tegnap szakított velem a barátnőm, azt mondta hogy ez neki nem megy, de barátok maradhatunk (nyilván nem akarok a barátja lenni, mert én nem tudnék rá úgy tekinteni) pedig nem volt semmi erre utaló jel, max annyi hogy egyre többször volt mostanában flegma, és nem is figyelt rám, de volt már több ilyen időszaka is, szóval ezt betudtam ennek... Én tényleg őszintén, teljes szívemből szerettem és szeretem is őt, és mindent megtettem érte, mindig itt voltam neki, ha baj volt, és akármit csináltam, mindig Ő volt az első... Tudom, "csak" 1 napja történt, de akkor is, üres lett a világ nélküle... Most edzek és próbálok olyan dolgokat csinálni, amit szeretek, de egyszerűen minden rá emlékeztet... Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan tegyem túl rajta magam/hogyan szerezzem őt vissza?

16/F

2021. nov. 17. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, foglalkozz magaddal, a tanulással, a jövőddel, aztán az igazi majd jön e folyamat során. Abból amit leírtál, valószínűleg olyan társaságba került ami elrontotta, de van annyira értelmes, hogy téged nem húzott magával, inkább szakított. De ezzel pont jót tett neked, szóval inkább örülj neki.
2021. nov. 17. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mind átesünk. Ne erőlködj érte, teljesen felesleges. Éld meg a fájdalmat, majd elmúlik. Használd motivációnak, S fel a fejjel.
2021. nov. 17. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
23%

Mit pancserkodsz menj oda azt mond meg hogy asszony kellesz nekem a gyászba bele nem bírom nélküled

23F

Testépítő bajnok

2021. nov. 17. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ilyen... Mindenki átesik ilyenen, és el kell engedned. Próbáld elterelni a figyelmed, idővel elmúlik és hidd el, lesz még sok lány az életedben!:)
2021. nov. 17. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Keress fel valami könnyűvérű hölgyeményt! Az majd kiveri belőled a bánatot.. meg mást is! xD
2021. nov. 17. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:
6%

Tiniszerelem volt, elmúlt, vége, megunt a kiscsaj.

Engedd el, valószínűleg másik pali miatt szakított veled aki idősebb tőled, 16 éves lányoknál már előjönnek az elvárások: kocsi, menő cuccok, gyurma, fizetni a hétvégi bulikázást meg a nyári fesztiválozást.

Ez a szeretem meg mindent megteszek érte ez nagyon kevés, ha nincsenek hercegnőként kezelve akkor egy szó nélkül lapátra kerülsz, de nem csak te hanem bárki más, szóval nyugodj meg, nem benned van a hiba.

Ezt tolják mindenhonnan az arcukba, náluk meg ez lett az alap.

A következő csajod most olyan 11-12 éves lehet, szóval légy türelemmel, addig dolgozz azon hogy majd te is megfelelj ezeknek az elmebeteg elvárásoknak.

Isten hozott a való világban :)

2021. nov. 17. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Ilyenkor szoktam elmenni a haverokkal piálni-betépni, azonnal jönnek másik csajok...egyébként meg ezt kiheverni mindenkinek nehéz. Ha nem élsz ezekkel a lehetőségekkel akkor idővel elmúlik a fájdalom (nem mintha akkor nem fájna, ha buliznál csajoznál stb) Ez már csak ilyen szar.
2021. nov. 17. 16:03
 8/9 anonim válasza:

Ahogy olvastam amit leirtál visszaemlékeztem arra a pillanatra amikor velem is ilyen történt kb 10-12 éve.

Akkor hasonló érzésem volt mint neked"összedőlt a világ", de hidd el hogy nem. Ne akard sehogy visszaszerezni a lányt, lépj tovább ez csak egy volt a sok közül, fog még érni csalódás. Gondolom ez volt az elso nagy szerelmi csalódásod, de ahogy több lessz majd megedződöl. A legjobb éveidet éled véleményem szerint, mist kell bulizni csajozni stb. Nem kell letargiába esned. Nyilván egy férci önbecsületét sérti és megalázza ez a dolog de nem kell beszarni jön a következő és ebbe a korszakba amibe vagy az a legjobb. Kitartás és csajozz soookkkat.😉

2021. nov. 17. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

nehogymár visszamenj!

SOHA NEM MEGYÜNK VISSZA EXHEZ! ezt tanuld meg.

kivéve, ha csak szexelni...jól kihasználod ennyi. de ahoz még érned kell egy kicsit.

most így van ,edz, koncentrálj másra, taláj hobbit, kezdd el a jogsit, vagy tudomisén...bármi ami leköt

2021. nov. 18. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!