Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm.. Hogy dolgozzam fel?
Az idő begyógyítja a sebeket.
Örülj neki, hogy őszintén megmondta, amit érez. Jobb lett volna, ha megjátsza magát és közben kihasznál?
Figyejj teso adom a telooszamom testvirekkel kigyuvunk elkapjuk a grabancit.
(06 1) 237-4400
Mintha velem történt volna, csak néhány nappal korábban de szintén ezzel az indokkal, ma lettünk volna 10 hónaposak
Nem tudom elfogadni, úgyhogy én még küzdök érte
Hasonló helyzetben vagyok, kilenc hónap után rájött hogy már nem szeret, másfél hete szakított. Osztálytársak vagyunk szóval szívás mindennap látni.
De rájöttem hogy én hiába akartam őt boldoggá tenni, attól én még nem voltam az mellette. Ezzel győzöm meg magam újra és újra, hogy találok majd egyszer egy sokkal jobb srácot, aki tényleg tud engem szeretni. Persze előtte még ki kell szeretnem belőle de ez idő kérdése...
Sok sikert, és kitartást
17/L
Zene 0-24, sok alvás, sport, sírás. Nekem ezek segítettek.
Egy jó tanács: NE ugorj bele egy új kapcsolatba, "csak mert" hiányzik. Minden okkal történt, ne akard visszacsinálni. És talán a legfontosabb: NEM (csak) Te vagy a hibás. Ne gondold azt, hogy Te nem vagy jó.
Fel a fejjel tesó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!