Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakított velem a barátnőm.. ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátnőm.. Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
4 napja szakított velem mert azt mondta hogy nincs ereje már egy kapcsolatra és hogy nem szerelemel szeret hanem már csak barátilag. Együtt voltunk 9 hónapig. Én tényleg mindent az égvilágon megtettem hogy ő boldog legyen vagy hogy jól érezze magát. Pont aznap találkoztunk volna másfél hét után amikor szakított velem és én még rózsát is vettem hogy majd azzal várom a vonatállomáson... Fáj nagyon és hiányzik :( Hogy tudnék túl lépni rajta ha gyakran ( napi szinten) találkozok vele ami elkerülhetetlen?

2020. nov. 2. 05:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az idő begyógyítja a sebeket.

Örülj neki, hogy őszintén megmondta, amit érez. Jobb lett volna, ha megjátsza magát és közben kihasznál?

2020. nov. 2. 06:39
 2/9 Dr.Phil2 válasza:
77%

Figyejj teso adom a telooszamom testvirekkel kigyuvunk elkapjuk a grabancit.

(06 1) 237-4400

2020. nov. 2. 08:02
 3/9 anonim ***** válasza:
45%

Mintha velem történt volna, csak néhány nappal korábban de szintén ezzel az indokkal, ma lettünk volna 10 hónaposak

Nem tudom elfogadni, úgyhogy én még küzdök érte

2020. nov. 2. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok, kilenc hónap után rájött hogy már nem szeret, másfél hete szakított. Osztálytársak vagyunk szóval szívás mindennap látni.

De rájöttem hogy én hiába akartam őt boldoggá tenni, attól én még nem voltam az mellette. Ezzel győzöm meg magam újra és újra, hogy találok majd egyszer egy sokkal jobb srácot, aki tényleg tud engem szeretni. Persze előtte még ki kell szeretnem belőle de ez idő kérdése...

Sok sikert, és kitartást

17/L

2020. nov. 2. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Zene 0-24, sok alvás, sport, sírás. Nekem ezek segítettek.

Egy jó tanács: NE ugorj bele egy új kapcsolatba, "csak mert" hiányzik. Minden okkal történt, ne akard visszacsinálni. És talán a legfontosabb: NEM (csak) Te vagy a hibás. Ne gondold azt, hogy Te nem vagy jó.

Fel a fejjel tesó!

2020. nov. 2. 19:36
 6/9 anonim válasza:
100%
Ugyanez volt velem is, masfel ev után egyszer csak "kiszeretett" belőlem... Örülök hogy nem egyedül vagyok így, akit átcsesztek és szarul van... Ha van kedved, beszélgethetünk:)
2020. nov. 2. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt ilyen. A zene segít. Kezdj el magaddal foglalkozni. Kitartást!
2020. nov. 3. 17:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a sok kedves üzenetet ^^
2020. nov. 4. 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Általában a barátok tudnak túltenni ezen, de ha nincs olyan baráti köröd, akkor egyél finomat, ami nem cukros és van benne hús, az nagyon tud segíteni, főleg ha a tv bevan nyomva. 🍖🍗🥩🍔🥓🌮🌭
2020. nov. 4. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!