Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Veletek is fordult már elő ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is fordult már elő ilyen?

Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka álmodtam egy gyönyörű nővel, majd miután reggel felkeltem egyszerűen szerelmes lettem belé pedig az álom előtt nem éreztem iránta semmit. Ez már nem először fordult velem elő. Álmodtam egy nővel és utána szerelmes lettem belé. Veletek is történt már milyen?
2021. nov. 14. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem nem, viszont az, hogy utána másképp (pozitívabban) gondolok rá olyan igen.
2021. nov. 14. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én így jöttem össze az egyik barátnőmmel. Egyszer vele álmodtam, az álmom hatására pedig elkezdtem jobban észrevenni, foglalkozni vele. Végül egymásba szerettünk.:D
2021. nov. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!