Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan vallásos 18 év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan vallásos 18 év körüli, aki betartja a "házasság előtt ne szexelj" parancsot akkor is, ha van rá lehetősége?

Figyelt kérdés
Na, erre kíváncsi leszek.
2021. nov. 10. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Igen, viszont úgymond nem onnan számítom a házasságot, mint mindenki. Azaz nekem inkább az a fontosabb, hogy hűséges maradjak azzal az eggyel, akivel összejövök, mint az hogy megvárjuk az esküvőt.
2021. nov. 10. 14:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Honnan számítod a házasságot?
2021. nov. 10. 15:06
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Van az a borzalmas álszent csaj a Youtube-on aki azzal házal, hogy ő őrzi a szüzességét mert kereszténység milyen fontos neki, közben a videóiból és a kommenteiből egyértelműen lejön, hogy egy rettentő álszent ítélkező bunkó na ő is tuti őrzi (legalább is azt mondja)
2021. nov. 10. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Én ilyen vagyok, ahogy a barátom is :) és tényleg tartjuk, nem feküdtünk még le.
2021. nov. 10. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább mondjuk úgy nem feküdnék le valakivel addig, amíg nem vagyok biztos benne, hogy tudnánk együtt élni.

2021. nov. 10. 16:14
 6/13 A kérdező kommentje:

Írd le nekem privátban légyszíves a csatorna nevét

2021. nov. 10. 16:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

#1 akkor te tulajdonképpen egyáltalán nem tartod ezt. Csak éppen hűséges vagy. Ami tök jó, de egy teljesen más kérdés.

Nekem van olyan barátnőm, aki szűzen ment férjhez 28 évesen.

2021. nov. 10. 17:35
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Igen, van
2021. nov. 11. 08:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
# Végülis igen, bár én máshogy látom ezt, mint a legtöbb vallásos ember.
2021. nov. 11. 12:56
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Biztos van, de nagyon kevés lehet. Egyrészt mert ilyen korban amúgy is nehezen bírunk a hormonjainkkal, és kb minden szempontból káros, egészségtelen az önmegtartóztatás, másrészt mert baromira nem szeretném, ha az esküvő után derülne ki, mennyire nem illünk össze szexuálisan. Pláne, mert ha mindkettő teljesen tapasztalatlan, még nem is az első alkalommal derül majd ki. Pedig a jó szex fontos alapja a hosszútávú kapcsolatoknak.
2021. nov. 11. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!