Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a nyitott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nyitott kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel pár hónapja egymásra találtunk, iszonyatosan egy hangon vagyunk. Tiszta szívemből szeretem, és szerintem ő is szeret engem. Viszont az a baj, hogy nem csak engem. Rendszeresen beszélget illetve találkozik az egyik exével, akit még mindig szeret. Azt mondja, nem tud választani közöttünk, emiatt ma felajánlott nekem egy nyitott kapcsolatot, amit én elutasítottam. Szerintetek jól tettem?
2021. nov. 7. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen jol tetted!!!!

Ne allj le ilyennel.

2021. nov. 7. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Az ilyeneket reg elkuldenem, de elotte dugd meg oszt szard le.
2021. nov. 7. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked nem fér bele a nyitott kapcsolat, akkor mindenképp ez volt a megfelelő lépés. :)
2021. nov. 7. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem a "szerintünk jól tetted" kategória. Ez az a kategória, amihez abszolút jogod van, hogy megmond a másiknak, hogy számodra mitől kapcsolat egy kapcsolat. Ahhoz is jogod van, hogy a monogán kapcsolatokat részesítsd előnyben vagy ahhoz is, hogy minden alkalommal gruppenezni menjetek.

De az is korrekt volt a lánytól, hogy legalább nyíltan elmondta és megkérdezett téged. Nem pedig a hátad mögött ment félre.

Jó ha szeretnek, de nem kell mindent megtenni a szeretethez. Szeresd magad magabiztosan és annyira, hogy a saját érdekedben meghozott döntéseket, viselkedésedet soha ne kérdőjelezd meg. Magadnak jobban akarj megfelelni, mint másoknak.

2021. nov. 7. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Csúnyán szólva legalizálni akarta a megcsalást. Szerintem jól döntöttél, viszont érdemes elgondolkodni a szakításon.
2021. nov. 7. 22:33
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös, eggyütt se vagyunk, így nem tudok vele szakítani. Megmondtam neki, hogy vagy rendesen csináljuk vagy sehogy, nálam ez a nyílt kapcsolat eléggé erkölcstelen. Még mindig beszélünk, idővel pedig döntenie kell, én pedig remélem a legjobbakat.
2021. nov. 7. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
27%
Az nem kapcsolat. Beteg dolog.
2021. nov. 7. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!