Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy kedvel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy kedvel?

Figyelt kérdés

Érdeklődik irántam?

Van egy lány az osztályomban.. és teljesen oda vagyok érte

A személységéről annyit tudok viszont hogy az osztályban csendes de a barátaival nagyon jól van. Én is ilyesmi vagyok!

Nagyon sok dolgot ugyan úgy csinálunk.! Ilyen téren sok közös dolog van bennünk!

Szokott nézni akár csak pillanatokra is de ossze nézünk.

Egy órán arra pillantottam és úgy megijedt hogy észre vettem hogy hátra vágta magát a székbe egyből..

Félek ki mutatni az érzéseimet ezért amikor a közelemben van nagyon félénk és távolságtartó vagyok!

De ő ettol fuggetlenul is szokot rám pillantani

És én is rá nagyon sokszor!

Szerintetek kedvel?

2021. nov. 4. 17:50
 1/5 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő ilyen témákban, de szerintem van rá esély. Viszont szerintem (tudom, hogy könnyű mondani) ne félj kimutatni az érzéseidet! Főleg ha (az elmondottak alapján) kedvel téged. Kezdeményezz, próbálj beszélgetni vele. Hajrá!
2021. nov. 4. 19:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálok jobban feloldódni!
2021. nov. 4. 20:29
 3/5 anonim válasza:
Sok sikert!
2021. nov. 13. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Összejött valaki mással..
2021. dec. 5. 09:53
 5/5 anonim válasza:

Au...

Hát majd legközelebb. Előfordul az ilyesmi.

2021. dec. 6. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!