Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tinikorban sok 7 év korkülönbség a fiú javára?
Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 16:41
1/8 anonim válasza:
Igen. 13-20/14-21/15-22/16-23.... Ez rohadt sok abban a korban
2/8 A kérdező kommentje:
Értem.. :/
2021. okt. 29. 16:49
3/8 anonim válasza:
17-18 éves kor alatt biztos. Később ez elenyésző, senkit nem izgat még 10-15 év korkülönbség sem.
5/8 anonim válasza:
Nehogy már egy vadidegen véleménye miatt keseredj el!
Egyáltalán nem vészes, gyakorlatilag még azonos korosztály vagytok.
Egyébként sem ez határozza meg, hogy két ember hogyan tud kijönni egymással.
Sok boldogságot, és ne mások véleménye számítson!
7/8 anonim válasza:
#1 vagyok, ne csináljátok már emberek. Tinédzserekről van szó. És nem 2 évről van szó, hanem hétről. Őszintén nem értem, hogy ekkora különbség miért számít nektek teljesen normálisnak. Jogilag rendben van, de erkölcsileg semmiképp.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 😊
2021. okt. 29. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!