Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/6 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nem túl jó ötlet. Ha már elmúltál huszonpár éves, nem gáz ha ennyivel idősebb de ez elég erős. Teljesen más életszakaszban vagytok.
3/6 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, áthidalható korkülönbség, még ebben az életkorban is.
4/6 anonim válasza:
Én 23 évesen jártam utoljára 17 éves lánnyal. Ez volt a legnagyobb korkülönbség a volt kapcsolataim közül. Akkor ez rendben volt. Most 27 vagyok és már kicsit fura lenne 16-17 éves lányokkal járni. Nyilván külsőre nagyon tetszenek, ez nem fog változni. Viszont személyiségben én már sokkal nyugodtabb, stabilabb vagyok, mint az a korosztály. Ők még nagyon durván pörögnek. Én személy szerint nem bírnék velük. Túl komoly vagyok nekik. 25 évesen még próbálkoztam két 16 éves lánynál, akik nagyon érettek voltak és nagyon szerelmes voltam, de mindkettő visszautasított. Nyilván vannak kivételek. Ismerőseim között van 30 feletti férfi, aki 18 éves lánnyal jár. Volt 16 éves lány ismerősöm, aki 36 éves pasival járt. Viszont elég ritka ez és ritkán marad tartós a kapcsolat. Általában főleg a szexről szól a férfi részéről és ezt a lányok megérzik. Ettől függetlenül szerintem hívd el randira és majd ő megmondja, hogy mire vágyik.
5/6 anonim válasza:
Én nagynak találom, főleg ha figyelembe veszem a Te korodat.
6/6 anonim válasza:
Nehez kerdes, 10 ev ugy nem annyira sok szerintem, de igy, hogy fiatal vagy az, de ezt neked kell eldontened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!