Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki esetleg tudna segíteni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki esetleg tudna segíteni ebben? xd

Figyelt kérdés

Szóval van legjobb fiú barátom akivel hát nem teljesen úgy viselkedunk mint a barátok, ez a "több mint barátság kevesebb mint szerelem" kapcsolatban vagyunk dee hát nem tagadom többet érzek iránta a kelleténel viszont arra lennék kíváncsi hogy szerintetek van e rá esély arra hogy ő is belém ezek alapján:

Állandóan szerelmemnek, kicsimnek, babámnak, babszinak szólít.

Azt mondta hogy én állok a szivének legközelebb pontjához ahhoz hogy szerelmes legyen belém.

Aztán szoktuk írni egymásnak hogy nagyon szerelmes vagyok beléd de igazából nem szoktuk komolyan venni ezeket.

Aztán féltékeny kb minden fiúra akivel beszélek.

Haat Sexchateltunk még a nyáron.

Napi 8-9 óra hosszát dumálunk volt olyan mikor este kilenctol reggel hajnali negyed ötig irogattunk.

Küld magáról félmeztelen képeket meg ilyeneket.

Olyanokat is mondott már hogy milyen jo lenne ha meg csókolnám őt meg ilyenek.

Megszoktuk ölelni egymást suliban, meg hát pörögni szoktunk.

Ide adta a pulcsitját nekem.

Aztán tudjátok vannak ezek a videók most tiktokon hogy:

Miért vagyok ennyire belezúgva?

-haja

-illata

meeg igy felsorolják a dolgokat és azt mondta hogy ezek alatt csak rám tud gondolni.

Meg ilyenek tehát hogyha össze is jönnenk nem változna semmi a kacsolatunkban.

Na de mikor megkerdeztem hogy kibe szerelmes akkor irta azt hogy nem szerelmes senkibe de én allok a szivének ahhoz a pontjához a legkozelebb hogy szerelmes legyen belem.

Tehaat van rá esély hogy szerelmes belemm?🥶

2021. okt. 23. 18:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Kamasz. Nem is tudja, mi igazából a szerelem, kerget valami fantasztikus érzést, közben meg elszalasztja azt, aki ott van mellette... tipikus.
2021. okt. 23. 18:33
 2/19 LuckyLevi ***** válasza:
88%

Ez eleg komplikaltnak tunik elsore. De vegulis, ha ilyen sokat beszelgettek, ennyit ad a szabadidejebol, akkor valamit csak erez. Csak fel felvallalni, kimondani. Ha akarsz tole valamit, szerintem igen jok az eselyeid.

Volt egy ilyen csaj az eletemben. Marmint, akivel talalkozgattunk, beszelgettunk, kicsit tovabb is jutottunk, mint ti. Viszont volt pasija. Egyszer O is megkerdezte, hogy szerelmes vagyok-e bele. Nemet mondtam. En imadtam, de valahogy voltak fentartasaim es nem tudtam volna oszinten igennel felelni. De az tutti, ha komolyra akarta volna forditani a dolgot, akkor osszejottunk volna. Aztan ki tudja meddig lettunk volna egyutt.

A lenyeg, hogy szerintem ez a srac is osszejonne veled es mivel fontos vagy neki, nem hiszem, hogy kihasznalna. De nem biztos, hogy orokke tartana a romanc.

2021. okt. 23. 18:37
 3/19 anonim ***** válasza:
53%
Istenem...
2021. okt. 23. 18:55
 4/19 anonim ***** válasza:
16%
Magam alá sz@rok.
2021. okt. 23. 19:07
 5/19 anonim ***** válasza:
35%
Ilyenkor vesztem el a lányokban a hitem xD Hazudok, már megvolt pár éve.
2021. okt. 23. 21:20
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem utál...

Basszus, ennyiből még nekem is leesett volna már. xD

2021. okt. 23. 21:26
 7/19 anonim ***** válasza:
Biztosan tetszel neki.:D
2021. okt. 23. 22:00
 8/19 A kérdező kommentje:
#6 azugy oke de mindenkinek azt mondja hogy nem tetszek neki meg minden ilyen és hát elég meggyőzően is mondja ezeket tehát na
2021. okt. 24. 08:47
 9/19 LuckyLevi ***** válasza:
100%
Bejössz neki, de nem akarna mások előtt felvállani, mert puha.
2021. okt. 24. 09:04
 10/19 anonim ***** válasza:

#5 teljesen jogos, megértelek, kicsit szégyenlem is ezt a kérdést. Azért nem minden lány ilyen.

Csak ő még túl fiatal. Majd rájön mindenre, legalábbis kívánom Neki.

2021. okt. 25. 19:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!