Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan valtoztassak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valtoztassak?

Figyelt kérdés
a baratomat en jobban szeretem mint o engem, o is szeret de en jobban. o nem erez vmit, vagy nemtudom valami ilyesmit irt rolam egy haverjanak... azt irta h szeret, de nem az igazi vagyok neki. ezzel nincs semmi gond, mert fiatalok vagyunk, en se ot kepzelem el ferjemnek, de ilyet nem tudnek irni es ez szarul esett. mit tudnek tenni azert h kicsit mashogy erezzek en is? azt hiszem en szerelmesebb vagyok mint o
2021. okt. 19. 23:50
 1/2 eznemlényeges ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban általában az egyik fél jobban odaadóbb, mint a másik.

Ez ellen nem igazán tudsz tenni, viszont én a helyedben felkészülnék, hogy bármikor szakíthat veled, ha így érez.

De te ismered a kapcsolatodat, így random a netről senki sem tud normális tanácsot adni.

2021. okt. 20. 00:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta a nagypapám, az a tökéletes kapcsolat ahol mindkét fél azt hiszi hogy ő szereti jobban a másikat.
2021. okt. 20. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!