Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki ha a kozelembe van, zavarba van, a haját fogdossa, a földet nézi, tehát nem nagyon mer rámnézni, visszont többször is szemeztunk, egyszer közelről, és én belenéztem a szemébe, és szerintem ő is az enyémbe,visszont nem tudom eldonteni hogy most tetszettem e neki, vagy nem..
2021. okt. 15. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Valszeg igen! Kérdezz rá, hogy Alfréd, Ön miért van zavarban a jelenlétemben?
2021. okt. 15. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Gyaníthatólag igen.
2021. okt. 15. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Idővel kibúj a szeg a zsákból. Ha mégsem, de érdekel téged, akkor kezdeményezz.
2021. okt. 15. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Vagy csak egy szocializálatlan kocka,aki nincs hozzászokva a társasághoz/női társasághoz és nem tudja mit kezdjen a helyzettel,mit mondjon vagy mit csináljon.

Zavarban nem csak azért lehetsz mert tetszik valaki.

A hajpiszkálás és a fura mozdulatok is mind pót cselekvések.

2021. okt. 15. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Hány évesek vagytok? Hol történik ez? Mert ha bejön a srác, akkor adjál neki több jelet. Jelöld be a neten, valahogy tudasd vele, hogy nem kell félnie.
2021. okt. 15. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem tetszel neki!
2021. okt. 27. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ. Ha ez a fiú csak a te társaságodban ilyen, akkor igen, tetszel neki, tuti!

Ha másokkal is hasonló, lehet csak szégyenlős.

Nekem volt egy osztálytársam, aki év elején ugyan ezt csinálta, sőt, ha beszéltem hozzá meg sem mert szólalni először. Utána nagy barátok lettünk, nem tetszettem neki, ő egyszerűen csak nagyon félénk volt, főleg, hogy lányok eddig nemigen álltak vele szóba, és furcsa volt neki a közvetlenségem.

2021. okt. 28. 00:15
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Igen, személyes tapasztalatból szólva
2021. nov. 8. 19:18
 9/9 anonim válasza:
100%
Én ugyan ilyen helyzetben voltam az elején, igen több mint valószínű bejössz neki
2021. nov. 9. 02:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!