Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez vajon probléma lehet a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon probléma lehet a számára?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, tetszik egy lány a suliba, de viszont elég kövér vagyok ( 146 kg ) és még az nem probléma hogy az arcomra, hasamra, talán még a karjaimra sem hízom annyira, (jó nyilván olyan a felkarom mint egy 90 kg-os férfi combja) de viszont férfiként hatalmas fenékkel, combokkal, csípővel rendelkezem, szóval olyan tipikus dagadt seggű gyerek aki nem mozog semmit. És a lány elég népszerű, az egész gimi ismeri, de az a gond, hogy szerintem undorodik tőlem. Miatta próbálom valahogy "rejtegetni„ a nemkívánatos régiókat, de nem segít, még így is ha beszélni próbálok vele, szinte azonnal továbbáll. Talán le kéne fogynom? Mondjuk ha már leadtam egy húszast akkor talán szóba áll velem? Vagy elég ha megváltoztatni a stílusom, esetleg ne feszülős farmert vegyek, hanem valami bővebbet? Már tesin is nem rövidnadrágban "tornázom„ hanem inkább miatta felveszek egy hosszú nadrágot, hogy ne azt lássa hogy a vádlim kb olyan széles mint a dereka. Kérlek adjatok valami jó tanácsot!!!

2021. okt. 12. 22:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem mondta, hogy egyszerű lefogyni, viszont, ha elhatározod magad, akkor sikerülni fog. Hatalmas lelkierő kell hozzá. Az írásodból azt érzékelem, hogy felismerted mit teszel rosszul, ez már egy jó kiindulópont, de rajtad múlik a többi része is.
2021. okt. 13. 17:53
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Ja fogyjle. De 20kilo az a te esetedben kb:0.

Ha lefogsz100ra az már valami.

És igen válts stilust. A kövérség csak akkor "nyerő" ha jó a forma. Ha nem az akkor ne hangsulyozd.

2021. okt. 13. 21:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen le kellene fogynod és nem csak annak érdekében, hogy a tiéd legyen a lány. Mert ahogyan előttem is írták a népszerű lányoknak sokszor a “tökéletes” is kevés. Így pedig szinte biztos vagyok benne hogy nem tetszel neki. És nem csak neki hanem szerintem sok más lánynak sem jönnél be túlsúlyosan. Életmód váltás kellene azonnal; akár szakember segítségével. A saját egészséged érdekében. Fiatal vagy még, határozd el magad és kérj segítséget. Lehet, hogy pont majd azzal hívod fel magadra a figyelmet nála vagy a lányok között, hogy milyen nagy változáson mentél keresztül.
2021. okt. 13. 21:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a támogató válaszokat.

Kedves 12-es!

Hogy értetted azt hogy " A kövérség csak akkor nyerő, ha jó a forma„? Kérlek ha kifejtenéd bővebben megköszönném.

És kérlek ha valaki kifejtené, hogy fiúként miért az alsó régiókba hízom, azt megköszönném. Vannak az osztályba, nyilván nem olyan szinten mint én, de kövérek, akiknek nincs ennyi zsír az alsó területeken. Vagy lehet, hogy olyan típus vagyok akinél a hízás széles csípőt, undorítóan nagy segget, és szégyenletesen vastag lábakat jelent?

2021. okt. 13. 22:46
 15/18 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy a fiúk is szekálnak emiatt, ma pl tesi előtt az átöltözésnél azon viccelődtek, hogy 2-en álltak bele a nadrágom egyik szárába, és úgy is nagy volt kettejüknek. Tényleg rosszul esik, de nemtudom hogyan fogok leszokni a reggeli süteményekről a pékségben, a jó, kiadós ebédekről, otthon. Arról, hogy a családom tudta nélkül duplán vacsizom, vacsi után megeszem azt a gyrost/hamburgert/ vagy akármit amit titokban venni szoktam minden nap egy gyorsétteremben, suli után.

vagy az éjféli nassolásról/nassolásokról ezek nélkül nemtudom hogy fogok élni. Egyébként 160 kg fölé még egyszer sem kerültem ( nem a jelenlegi a legnagyobb súlyom, volt amikor 157 kg-ot nyomtam, amit csodával határos módon ledobtam olyan 146 kilóra. Bár mivel ez a 146 kg kb 4 hete volt, amikor megmértem, azóta pedig érzem, hogy valamelyest nehezebben jönnek rám fel az alapból szűk farmereim, lehet hogy megint megnőtt a seggem olyan 150-155 kg környékére.

2021. okt. 13. 23:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként a lányra visszatérve, eldugottabb helyeken szoktunk beszélgetni, de ha egy barátnője meglátja hogy velem beszél, inkább elmegy tőlem, szóval lehet hogy érez irántam valamit, csak szégyell engem, egyébként jogosan hogy ennyire durván elvagyok hájasodva.
2021. okt. 13. 23:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

miért eszel?

Ez pót cselekvés. (Apám is meghízott mikor leszokott a cigiről,de nem146kg-ra.

Még csak 100ra sem...)

Lényeg a lényeg elsöre szakember kell. Aztán kitalálni valami a kaja helyett.

2021. okt. 14. 00:08
 18/18 A kérdező kommentje:

Röviden.

Azóta összejöttem egy szerény, megértő lánnyal, akit nem érdekelt az sem, hogy szeptember eleji 146 kilóról meghíztam 163.5 kilóra, főleg seggre,combra vàdlira, szerine szexi ismertetőjegy. A kötözködő fiúkat, lányokat leállítattam az igazgatóval, most már nem csapkodják a seggem arra hivatkozva hogy legalább addig mozog, fogy, és van még mit leb*szni róla, nem veszik el a kajáimat, azzal az ürüggyel, hogy minek egyen, akkor a seggpaskolás tesi öltözésnél hatástalan. Jó volna 150 alá menni, de diétázni nem fogok, elfogadom így magam, a fiú, aki speciális méretű boxergatyát rendel havi 10- et, mivel heti 2-3 lerobban róla. De cserébe szereti egy lány, aki nem szeretné hogy lefoggyjon,mert izgatja a fiú egyedi testalkata.

2021. nov. 4. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!