Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon probléma lehet a számára?
Ja fogyjle. De 20kilo az a te esetedben kb:0.
Ha lefogsz100ra az már valami.
És igen válts stilust. A kövérség csak akkor "nyerő" ha jó a forma. Ha nem az akkor ne hangsulyozd.
Nagyon szépen köszönöm a támogató válaszokat.
Kedves 12-es!
Hogy értetted azt hogy " A kövérség csak akkor nyerő, ha jó a forma„? Kérlek ha kifejtenéd bővebben megköszönném.
És kérlek ha valaki kifejtené, hogy fiúként miért az alsó régiókba hízom, azt megköszönném. Vannak az osztályba, nyilván nem olyan szinten mint én, de kövérek, akiknek nincs ennyi zsír az alsó területeken. Vagy lehet, hogy olyan típus vagyok akinél a hízás széles csípőt, undorítóan nagy segget, és szégyenletesen vastag lábakat jelent?
Az a probléma, hogy a fiúk is szekálnak emiatt, ma pl tesi előtt az átöltözésnél azon viccelődtek, hogy 2-en álltak bele a nadrágom egyik szárába, és úgy is nagy volt kettejüknek. Tényleg rosszul esik, de nemtudom hogyan fogok leszokni a reggeli süteményekről a pékségben, a jó, kiadós ebédekről, otthon. Arról, hogy a családom tudta nélkül duplán vacsizom, vacsi után megeszem azt a gyrost/hamburgert/ vagy akármit amit titokban venni szoktam minden nap egy gyorsétteremben, suli után.
vagy az éjféli nassolásról/nassolásokról ezek nélkül nemtudom hogy fogok élni. Egyébként 160 kg fölé még egyszer sem kerültem ( nem a jelenlegi a legnagyobb súlyom, volt amikor 157 kg-ot nyomtam, amit csodával határos módon ledobtam olyan 146 kilóra. Bár mivel ez a 146 kg kb 4 hete volt, amikor megmértem, azóta pedig érzem, hogy valamelyest nehezebben jönnek rám fel az alapból szűk farmereim, lehet hogy megint megnőtt a seggem olyan 150-155 kg környékére.
miért eszel?
Ez pót cselekvés. (Apám is meghízott mikor leszokott a cigiről,de nem146kg-ra.
Még csak 100ra sem...)
Lényeg a lényeg elsöre szakember kell. Aztán kitalálni valami a kaja helyett.
Röviden.
Azóta összejöttem egy szerény, megértő lánnyal, akit nem érdekelt az sem, hogy szeptember eleji 146 kilóról meghíztam 163.5 kilóra, főleg seggre,combra vàdlira, szerine szexi ismertetőjegy. A kötözködő fiúkat, lányokat leállítattam az igazgatóval, most már nem csapkodják a seggem arra hivatkozva hogy legalább addig mozog, fogy, és van még mit leb*szni róla, nem veszik el a kajáimat, azzal az ürüggyel, hogy minek egyen, akkor a seggpaskolás tesi öltözésnél hatástalan. Jó volna 150 alá menni, de diétázni nem fogok, elfogadom így magam, a fiú, aki speciális méretű boxergatyát rendel havi 10- et, mivel heti 2-3 lerobban róla. De cserébe szereti egy lány, aki nem szeretné hogy lefoggyjon,mert izgatja a fiú egyedi testalkata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!