Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez vajon probléma lehet a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon probléma lehet a számára?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, tetszik egy lány a suliba, de viszont elég kövér vagyok ( 146 kg ) és még az nem probléma hogy az arcomra, hasamra, talán még a karjaimra sem hízom annyira, (jó nyilván olyan a felkarom mint egy 90 kg-os férfi combja) de viszont férfiként hatalmas fenékkel, combokkal, csípővel rendelkezem, szóval olyan tipikus dagadt seggű gyerek aki nem mozog semmit. És a lány elég népszerű, az egész gimi ismeri, de az a gond, hogy szerintem undorodik tőlem. Miatta próbálom valahogy "rejtegetni„ a nemkívánatos régiókat, de nem segít, még így is ha beszélni próbálok vele, szinte azonnal továbbáll. Talán le kéne fogynom? Mondjuk ha már leadtam egy húszast akkor talán szóba áll velem? Vagy elég ha megváltoztatni a stílusom, esetleg ne feszülős farmert vegyek, hanem valami bővebbet? Már tesin is nem rövidnadrágban "tornázom„ hanem inkább miatta felveszek egy hosszú nadrágot, hogy ne azt lássa hogy a vádlim kb olyan széles mint a dereka. Kérlek adjatok valami jó tanácsot!!!

2021. okt. 12. 22:37
A kérdező szavazást indított:
Dobjam le a kilóimat?
Változtassak stílust?
Valahogy próbáljam meg elrejteni a sokak által cikizett alsó részeimet?
45 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj meg fozni, kaloriat szamolni.

Ha ezt megtudod oldani, sok no orulni fog

2021. okt. 12. 22:42
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Hát haver, az ilyen népszerű csajokat sokszor még tökéletes testtel meg karakteres, jóképű arccal sem mindig lehet becserkészni. Az egész iskola ismeri, tehát van vagy 500 kérője, szerinted te hányadik vagy a sorban? Azt mindenképp ajánlom, hogy fogyj le, nem csak a csaj miatt, hanem az egészséged miatt, ha jobban nézel ki külsőre, akkor ha nem is az iskola legjobb csajainál, de több lánynál lesz esélyed, persze sokat számít a személyiség is. Motivációnak mindenképp jó.
2021. okt. 12. 23:29
 3/18 anonim ***** válasza:
14%

20 kg-t leadsz, 126 kg-san még mindig vágósúlyban leszel.

nálunk a disznók nem ekkorták még az ólban.

felejtsd el.

miért akarna egy bombázó egy elhájasodott gyerekkel járni?!

neked 80 kg-t kéne legalább fogyni...

2021. okt. 12. 23:39
 4/18 anonim ***** válasza:
33%

146 kg-san hogyan tudnád a hájadat elrejteni, öcsém? ez vmi kérdés?

egy nap hány ember bámul meg, súg össze a hátad mögött?

2021. okt. 12. 23:40
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
jav. KAMU kérdés?
2021. okt. 12. 23:40
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is le kellene fogynod, de nem a lány miatt, hanem csakis a te egészséged miatt, mert ez már nagyon veszélyes.
2021. okt. 13. 00:25
 7/18 anonim ***** válasza:
84%

Kamukérdésnek tűnik. Nem életszerű a felvetésed.

Egy kórosan túlsúlyos tini nem a legcsinosabb, legnépszerűbb lányokat akarja becserkészni, mert tudja, hogy haverságon kívül nincs esélye. Meg azt is, hogy tök mindegy, hogy hisszú, vagy rövid nadrágot vesz fel, ugyanis egy tini 147 kg-val felmentett tornából, gyógytornára jár legfeljebb, ugyanis az már betegség, veszélyeztetett, nem végezheti a gyakorlatokat, de nem is tudná.

Ráadásul honnan látná a lány, amikor a fiúk-lányok külön tornáznak?

Szóval ez kamu.

2021. okt. 13. 03:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

#7 nem mindenhol tesiznek külön a fiúk és a lányok. Vagy lehet úgy van mint nálunk. Külön tesizünk, de egymás mellett van a két pálya, úgyhogy simán látni mit csinálnak a többiek.

Amúgy szerintem is fogyj le, mert így nagyon egészségtelen, és ténylwg nem sok csajnak jön ez be.

2021. okt. 13. 17:23
 9/18 A kérdező kommentje:

Ezt azoknak mondom akik azt mondják hogy kamu a kérdés:

Első körben, tesizem, képzeljétek el! Nyilván nem úgy mint aki a fele az én testemhez képest, de ahhoz képest, hogy nap mint nap kb 70 kg+ hájat is cipelek mellette, még viszonylag bírom, csak a futást, meg az olyat amihez a lábam, combon is kell, azt nem bírom. Mivel ugye itt is írtam, hogy a felső testem is kövér, de csípőből számítva lefelé sajnos rengeteg zsír, vagy háj (tök mindegy minek nevezzük) helyezkedik el, főleg a fenék, comb, csípő, vádli tájékán. Szóval igen, csípőtől lefelé nem nagyon van izom, inkább ott rakódnak le a felesleges kilóim. De amit meg tudok csinálni, azt megcsinálnom.

A jóindulatú embereknek:

Ott kezdődik a probléma a fogyásomnál, hogy lusta vagyok, és rengeteget eszem. Szégyellem, ezért sokszor este is járok a hűtőhöz, nem azért mert étkezési zavaraim vannak, hanem amikor éhes vagyok, akkor sokat eszem, akár éjjel, akár nappal. Nem vagyok cukros, a vérnyomásom nagy egy kicsit, azonkívül semmi problémám (még). A mozgást sem szeretem, pl a foci van, inkább beállok a kapuba, nem azért mert szeretem, hanem mert a dagadt seggem miatt nem nagyon megy a futás.

Egyébként segítő tanácsokkal ellátó válaszolók! Szerintetek miért lehet az, hogy 146 kg-mal sokkal többet hízom csípőre, és onnan lefelé a seggre, combra, valamint vádlira, fiúként nagyon zavar a dolog, nemcsak azért mert a fiúknak nem így kellene hízni, hanem azért is mert a futásban is sokat hátráltat!!

2021. okt. 13. 17:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar fogyj le
2021. okt. 13. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!