Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon probléma lehet a számára?
Tanulj meg fozni, kaloriat szamolni.
Ha ezt megtudod oldani, sok no orulni fog
20 kg-t leadsz, 126 kg-san még mindig vágósúlyban leszel.
nálunk a disznók nem ekkorták még az ólban.
felejtsd el.
miért akarna egy bombázó egy elhájasodott gyerekkel járni?!
neked 80 kg-t kéne legalább fogyni...
146 kg-san hogyan tudnád a hájadat elrejteni, öcsém? ez vmi kérdés?
egy nap hány ember bámul meg, súg össze a hátad mögött?
Kamukérdésnek tűnik. Nem életszerű a felvetésed.
Egy kórosan túlsúlyos tini nem a legcsinosabb, legnépszerűbb lányokat akarja becserkészni, mert tudja, hogy haverságon kívül nincs esélye. Meg azt is, hogy tök mindegy, hogy hisszú, vagy rövid nadrágot vesz fel, ugyanis egy tini 147 kg-val felmentett tornából, gyógytornára jár legfeljebb, ugyanis az már betegség, veszélyeztetett, nem végezheti a gyakorlatokat, de nem is tudná.
Ráadásul honnan látná a lány, amikor a fiúk-lányok külön tornáznak?
Szóval ez kamu.
#7 nem mindenhol tesiznek külön a fiúk és a lányok. Vagy lehet úgy van mint nálunk. Külön tesizünk, de egymás mellett van a két pálya, úgyhogy simán látni mit csinálnak a többiek.
Amúgy szerintem is fogyj le, mert így nagyon egészségtelen, és ténylwg nem sok csajnak jön ez be.
Ezt azoknak mondom akik azt mondják hogy kamu a kérdés:
Első körben, tesizem, képzeljétek el! Nyilván nem úgy mint aki a fele az én testemhez képest, de ahhoz képest, hogy nap mint nap kb 70 kg+ hájat is cipelek mellette, még viszonylag bírom, csak a futást, meg az olyat amihez a lábam, combon is kell, azt nem bírom. Mivel ugye itt is írtam, hogy a felső testem is kövér, de csípőből számítva lefelé sajnos rengeteg zsír, vagy háj (tök mindegy minek nevezzük) helyezkedik el, főleg a fenék, comb, csípő, vádli tájékán. Szóval igen, csípőtől lefelé nem nagyon van izom, inkább ott rakódnak le a felesleges kilóim. De amit meg tudok csinálni, azt megcsinálnom.
A jóindulatú embereknek:
Ott kezdődik a probléma a fogyásomnál, hogy lusta vagyok, és rengeteget eszem. Szégyellem, ezért sokszor este is járok a hűtőhöz, nem azért mert étkezési zavaraim vannak, hanem amikor éhes vagyok, akkor sokat eszem, akár éjjel, akár nappal. Nem vagyok cukros, a vérnyomásom nagy egy kicsit, azonkívül semmi problémám (még). A mozgást sem szeretem, pl a foci van, inkább beállok a kapuba, nem azért mert szeretem, hanem mert a dagadt seggem miatt nem nagyon megy a futás.
Egyébként segítő tanácsokkal ellátó válaszolók! Szerintetek miért lehet az, hogy 146 kg-mal sokkal többet hízom csípőre, és onnan lefelé a seggre, combra, valamint vádlira, fiúként nagyon zavar a dolog, nemcsak azért mert a fiúknak nem így kellene hízni, hanem azért is mert a futásban is sokat hátráltat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!