Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nagyon tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon tetszik egy lány és én is neki de az ő szülei nem engedik neki hogy barátja legyen? A lány 14l én 16f

Figyelt kérdés

2021. okt. 12. 14:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%

10

ne röhögj, mert feljelenthető, amennyiben ráveszi a lányt akármire, a szülők kifejezett tiltása ellenére.

kiskorú, a szülők felelnek érte.

ha szülőként megkérem, hagyja békén a lányomat, de a nyakára jár, és belerángatja bármibe, akkor megteszem a szükséges jogi lépéseket.

2021. okt. 12. 23:35
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes, hogy az nem merül fel Önben, hogy a lány is szeretne szexelni a sráccal. Miért mindig csak a srácok akarnak szexelni a lányokkal, a lányokat meg áldozatnak gondoljuk...

Több lány ismerősöm van, aki kb. ennyi idősen vesztette el a szüzességét és senkinek semmi baja nem esett és a szülők tudtak róla és minden rendben volt, mert a lány el tudta dönteni, hogy milyen sráccal szeretné elveszíteni. Ne gondoljuk már, hogy a lány annyira idióta, hogy nem tudja eldönteni, hogy mire mond igent vagy nemet. Erőteljesen sugárzik az Ön mondataiból, hogy a 20. század közepe felé nevelkedhetett, amikor még nem voltak ennyire önérvényesítőek a nők. Ma már nem így van. Nyugodtan bízhatunk abban, hogy egy 14 éves lány is el tudja dönteni, hogy mit akar.

2021. okt. 13. 00:01
 13/19 anonim ***** válasza:
20%

12

a 30-as éveimben járok, és test- és szexpozitív felfogást vallok.

de nem egy 14 éves lány esetében.

biztos vagyok benne, h. ebben az életkorban még nem tudnak erről felelős döntést hozni, ami életkori sajátosság és a szocializációs ágensek (család, iskola) hibája, hiszen a szexuális felvilágosítás a közoktatásban a béka segge alatt van, a szülők meg vonakodva beszélnek sokszor erről.

sok 14 éves nincs tisztában azzal, h. később is mondhat igent a szexre, nem marad le semmiről, mert erős a referenciacsoportnak tekintett kortársak felől érkező nyomás... aztán sokan nem ismerik még alaposan a testüket, sem a fogamzásgátlás megbízható technikáit, és a magyar patriarchális társadalom elvárásaitól szenvednek.

vagyis egy 16 éves srác simán tudja manipulálni, az első szerelmét megélő tapasztalatlan, nagyon fiatal lány pedig sebezhető és kihasználható.

ha a szülők nemet mondtak, nyilván nem én vagyok az egyetlen hülye, bármennyire is próbálsz annak beállítani.

felelős, felnőtt emberek így gondolkoznak erről.

én ezen a kérdezőn azt látom, h. erőszakosan nyomulni akar, nem tartja tiszteletben a család kérését... ti meg adjátok alá a lovat.

2021. okt. 13. 00:53
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Sajnálom, hogy ennyire feketén-fehéren látja a világot. Szerencsére az én szüleim ennél szinesebben látták a világot és amikor 14 éves koromban tetszett egy 12 éves lány, örültek neki és megerősítettek abban, hogy nyugodtan kezdeményezzek nála és ez később sem változott, akárhány éves lány tetszett nekem.
2021. okt. 13. 10:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak spanlj össze a szüleivel, amit megkapod a bizalmukat egyből engedékenyebbek lesznek
2021. okt. 13. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

13 csak irigy, mert az ő gyerekkorában biztos megtiltották neki, hogy barátja legyen. Ki tudja, lehet még most is egyedül van, nem is csodálnám. Minden esetre a kérdésre nem tud válaszolni csak kötekedni, és a válaszainak hasznossági százaléka sem azt mutatja, hogy az ő nézetei az abszolút követendőek.

Kérdezőnek: mutatkozz be a szüleinek, lássák rajtad, hogy érett, felelősségteljes és megbízható vagy, nagyjából ez az egyetlen út.

2021. okt. 13. 15:36
 17/19 qkker1 ***** válasza:
100%

"ha szülőként megkérem, hagyja békén a lányomat, de a nyakára jár, és belerángatja bármibe, akkor megteszem a szükséges jogi lépéseket."

Jelen esetben 12 év a beleegyezési korhatár , mivel a fiúcska is 18 alatti, ugyhogy még meg is kukizhatná a lányodat, és akkor sem tudnál JOGILAG SEMMIT TENNI!

2021. okt. 17. 08:51
 18/19 anonim válasza:
Ne
2021. nov. 5. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem a lány akarata ellen akarja rávenni semmire, és nem kéne gyözködni a lényt hogy összejöjjön vele. Szerintem inkább közösen keresik a megoldást, pont azért mert nem akarnak titkolózni ha nem muszáj.

Szerintem a lány mondja meg a szüleinek hogy nem történne semmi oylan amiért félteni kéne, és hogy megbízhatónak benne, meg hogy akkor csak engedjék a heti egy találkozót , az első úgy is lehet hogy elmész hozzájuk és akkor megismernek a szülei is, és talán jobban megbíznak benned és a lányukba. Ha sehogy nem engedik akkor én megpróbálná a titkos találkozókat bér van benne rizikó, ha rájönnek a szülők.

2021. dec. 10. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!