Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon tetszik egy lány és én is neki de az ő szülei nem engedik neki hogy barátja legyen? A lány 14l én 16f
10
ne röhögj, mert feljelenthető, amennyiben ráveszi a lányt akármire, a szülők kifejezett tiltása ellenére.
kiskorú, a szülők felelnek érte.
ha szülőként megkérem, hagyja békén a lányomat, de a nyakára jár, és belerángatja bármibe, akkor megteszem a szükséges jogi lépéseket.
Érdekes, hogy az nem merül fel Önben, hogy a lány is szeretne szexelni a sráccal. Miért mindig csak a srácok akarnak szexelni a lányokkal, a lányokat meg áldozatnak gondoljuk...
Több lány ismerősöm van, aki kb. ennyi idősen vesztette el a szüzességét és senkinek semmi baja nem esett és a szülők tudtak róla és minden rendben volt, mert a lány el tudta dönteni, hogy milyen sráccal szeretné elveszíteni. Ne gondoljuk már, hogy a lány annyira idióta, hogy nem tudja eldönteni, hogy mire mond igent vagy nemet. Erőteljesen sugárzik az Ön mondataiból, hogy a 20. század közepe felé nevelkedhetett, amikor még nem voltak ennyire önérvényesítőek a nők. Ma már nem így van. Nyugodtan bízhatunk abban, hogy egy 14 éves lány is el tudja dönteni, hogy mit akar.
12
a 30-as éveimben járok, és test- és szexpozitív felfogást vallok.
de nem egy 14 éves lány esetében.
biztos vagyok benne, h. ebben az életkorban még nem tudnak erről felelős döntést hozni, ami életkori sajátosság és a szocializációs ágensek (család, iskola) hibája, hiszen a szexuális felvilágosítás a közoktatásban a béka segge alatt van, a szülők meg vonakodva beszélnek sokszor erről.
sok 14 éves nincs tisztában azzal, h. később is mondhat igent a szexre, nem marad le semmiről, mert erős a referenciacsoportnak tekintett kortársak felől érkező nyomás... aztán sokan nem ismerik még alaposan a testüket, sem a fogamzásgátlás megbízható technikáit, és a magyar patriarchális társadalom elvárásaitól szenvednek.
vagyis egy 16 éves srác simán tudja manipulálni, az első szerelmét megélő tapasztalatlan, nagyon fiatal lány pedig sebezhető és kihasználható.
ha a szülők nemet mondtak, nyilván nem én vagyok az egyetlen hülye, bármennyire is próbálsz annak beállítani.
felelős, felnőtt emberek így gondolkoznak erről.
én ezen a kérdezőn azt látom, h. erőszakosan nyomulni akar, nem tartja tiszteletben a család kérését... ti meg adjátok alá a lovat.
13 csak irigy, mert az ő gyerekkorában biztos megtiltották neki, hogy barátja legyen. Ki tudja, lehet még most is egyedül van, nem is csodálnám. Minden esetre a kérdésre nem tud válaszolni csak kötekedni, és a válaszainak hasznossági százaléka sem azt mutatja, hogy az ő nézetei az abszolút követendőek.
Kérdezőnek: mutatkozz be a szüleinek, lássák rajtad, hogy érett, felelősségteljes és megbízható vagy, nagyjából ez az egyetlen út.
"ha szülőként megkérem, hagyja békén a lányomat, de a nyakára jár, és belerángatja bármibe, akkor megteszem a szükséges jogi lépéseket."
Jelen esetben 12 év a beleegyezési korhatár , mivel a fiúcska is 18 alatti, ugyhogy még meg is kukizhatná a lányodat, és akkor sem tudnál JOGILAG SEMMIT TENNI!
Szerintem a kérdező nem a lány akarata ellen akarja rávenni semmire, és nem kéne gyözködni a lényt hogy összejöjjön vele. Szerintem inkább közösen keresik a megoldást, pont azért mert nem akarnak titkolózni ha nem muszáj.
Szerintem a lány mondja meg a szüleinek hogy nem történne semmi oylan amiért félteni kéne, és hogy megbízhatónak benne, meg hogy akkor csak engedjék a heti egy találkozót , az első úgy is lehet hogy elmész hozzájuk és akkor megismernek a szülei is, és talán jobban megbíznak benned és a lányukba. Ha sehogy nem engedik akkor én megpróbálná a titkos találkozókat bér van benne rizikó, ha rájönnek a szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!