Fel szeretném venni a kedvencekhez a Patrióta Európa Mozgalom című facebook oldalt, nem engedik, miért nem?
Figyelt kérdés
Valamiért ne engedik lájkolni. Ugyanez a helyzet a Polgári Szemle-színes facebook oldallal is.2020. márc. 13. 16:16
1/4 anonim válasza:
Fogadok, mobilos alkalmazásból próbáltad. Több ismerősöm is jelezte, hogy egyszerűen nincs Tetszik gomb, csak Követem, miután észrevettem, hogy többen követték be az oldalt és ez kicsit feltűnő lett nekem... Aztán mondták, hogy nekik nincs tetszik gomb, aztán mondtam nekik, próbálják már meg asztali gépről, és no lám, ott már be tudták kedvelni. Szóval ezt javaslom, hogy asztaliról próbáld. Ha esetleg mégse lenne ott a gomb (ilyet egyébként még nem tapasztaltam), akkor kérd meg egyik ismerősöd, hogy ajánlja neked azt a konkrét oldalt, és az értesítésnél kattints az "Elfogadom"-ra. Valahogy csak be lehet azt a fránya oldalt kedvelni. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ,de én nem rendelkezem okos telefonnal ,így csakis laptopon keresek rájuk. Az utóbbi lehetőséget majd megpróbálom.köszönöm ,hogy javasoltad.Meg fogom kérni az unokámat,hogy ajánlja nekem a posztot és én elfogadom. Még egyszer köszi !
2020. márc. 16. 01:39
3/4 anonim válasza:
Ja, értem, igazán nincs mit. Nem tudom akkor, nálam pl. ezeknél az oldalaknál minden további nélkül be tudom nyomni a kedvelést.
4/4 A kérdező kommentje:
Épp ezért írtam,mert én sem értem ! Évik a kedvenceim közé tartoztak és egyik napról a másikra nem tudtam belépni. Pedig imádom a cikkeiket,fotóikat,nagyon sok helyen én is jártam.
2020. márc. 17. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!