G2A, ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
G2A-n szeretnék vásárolni,(régebb óta vásárlok onnan)de nem tudom ,hogy mit is jelent az, hogy Xbox Live Global. Mert ugyan Xbox-ra szeretnék vásárolni és van Live-om de ez most One-ra és 360 is egyaránt jó vagy csak az egyikre? Segítséget kérnék!2017. okt. 14. 17:29
1/3 anonim válasza:
A Global annyit tesz, hogy felhasználható a világon bárhol. Van rengeteg kód ami például csak oroszországban vagy kínában működik.
2/3 A kérdező kommentje:
Én az Xbox Live-ra lennék kíváncsi, csak mert a platform alkategóriája nincs oda írva, ezért nem tudom hogy 360-ra vagy One-ra jó-e. :)
2017. okt. 14. 17:45
3/3 anonim válasza:
Nincs külön xbox live gold. Jó 360-ra és One-ra is. A profilhoz veszed. Bàrmelyik konzolon lépsz be a profiloddal úgyanúgy lesz Gold előfizu rajta. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!