Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejövök neki, csak félénk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki, csak félénk?

Figyelt kérdés

Van egy nálam nagyjából 2 evvel idősebb srac. Anno pár evvel ezelőtt tudomására jutott hogy tetszik nekem, de hidegen hagyta.

Eszrevettem hogy az utóbbi időben egyre többet néz(enis őt), keresi a tekintetemet. Viszont nem lép semmit.Szerintetek ez jelent vmit? Csak félénk lehet? Vagy fél h beég?

2021. okt. 6. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem lehet megmondani, még te sem tudod aki élőben "ismeri". Lehet pár éve is berezelt és nem csak simán hidegen hagyta.
2021. okt. 6. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszíthetsz sokat, ha te lépsz. Tudja, hogy tetszik neked, ezért semmilyen meglepetés nem érheti, ráadásul te sem fogsz annyira izgulni. Hívd el valahová kettesben, maximum nemet mond, de a helyzet nem romlik.:)
2021. okt. 6. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. okt. 7. 17:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyszer néz egyszer ignoral
2021. okt. 7. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi történt, ha szabad kérdeznem???
2021. okt. 10. 00:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Helyzet változatlan, az a gond h enis félénk vagyok.
2021. okt. 11. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor leírom.

Szóval sztem egyrészt tetszel neki, egyszerűen bármi oknál fogva nem mer kezdeményezni. Én a helyedben félre hivnám és megkerdezném, hogy akkor most mivannn??!

2021. okt. 11. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!