Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy ne érezze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne érezze egyoldalúnak?

Figyelt kérdés
Egy hete összejöttünk és tudom ez nem akkora "táv" egy kapcsolatban, de nem érzem úgy hogy túl sokat teszek bele. Nem akarom hogy egyoldalúnak érezze, de elsietni se szeretném. Ilyenekre gondolok egyébként, hogy kézfogás meg ilyesmik. (Egyébként eddig az ölelésig jutottunk el)
2021. okt. 5. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mert hogyha egy hét után neked az soknak számít, hogy fogjátok egymás kezét az kicsit érdekes. Mert ha ilyen tempóban haladtok, akkor tíz év múlva az esküvőn lesz meg az első csók. Amúgy se a kézfogással, se az öleléssel, se semmi hasonlóval nem fogod elsietni a dolgokat. Ha együtt vagytok, akkor a csók is simán mehet, sőt furcsának is találom, hogy egy hét alatt nem jutottatok el odáig. Elsietni a dolgokat úgy lehet, hogy túl hamar mondod neki, hogy szereted meg ilyesmik. Ahhoz kell az idő, mert ha már az első két hét után úgy viselkedsz vele, mintha már 30 éve házasok lennétek és annyi ideje ismernéd már, az az emberek egy részét taszítja.
2021. okt. 5. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálad mit jelent az, hogy összejöttetek?

Én a barátommal 2 hónap ismerkedés után jöttem össze, akkor volt az első csók. Utána már ölelkeztünk, kézen fogva jártunk, csókolóztunk, stb.

Az ismerkedés alatt egyszer-egyszer volt ölelés, de az számomra nem jelentette azt, hogy már összejöttünk.

És előző: egy hét az miért lassú? Nem kell elsietni. Én boldog vagyok, 2 hónap udvarlás kellett az érzelmek kialakulásához mindkettőnknek. És azóta elég érzelmes a kapcsolatunk, lelkileg-testileg nagyon jól megvagyunk, köszönöm szépen.

18L

2021. okt. 6. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 hét ismerkedés után az első randi már megcsókoltam a barátnőmet rá 1 hétre meg le is feküdtünk!Szóval szerintem ez az emberektől függ, ki mit akar!
2021. okt. 6. 09:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves első: pont azt mondtam, hogy nem érzem úgy hogy túl sok lenne, de ezekszerint akkor nem fogalmaztam egyértelműen. Viszont a többi részben teljesen igazad van, és köszönöm a hozzászólásodat. <3
2021. okt. 7. 06:57
 5/5 A kérdező kommentje:
A második 2 kommentelőnek szintén köszönöm!
2021. okt. 7. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!