Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Félek, hogy elvesztem. Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy elvesztem. Hogyan szabaduljak meg ettől az érzéstől?

Figyelt kérdés

Eddigi két év alatt 12 lánynál próbálkoztam meg de 2. randi volt a legtöbb, utána vagy elutasítottak vagy barátzónába tettek.

Most viszont változtam külsőleg és belsőleg is és egy lányhoz odamentem a könyvesboltba és elkezdtünk beszélni.

Jelenleg az 6. randim lesz vele, életem eddig legvarázslatosabb perceit élhettem meg vele (nagyon hosszú, szoros ölelés közben több csók is elcsattant), viszont félek, hogyha visszautasítana egyszer akkor teljesen összetörnék. Nem tudom elhinni, hogy ő akar tőlem valamit, mert nagyon csúnyának és unalmasnak érzem magam. Én mindig bókolok neki, ő még soha. Mindig én csókoltam meg és én öleltem meg, próbáltam hozzá közel kerülni. Ő eddig nem kezdeményezett ilyen téren.

Élveznem kellene a pillanatot, de úgy érzem, hogy levagyok maradva (első csókom vele volt például) és a csaj eldobna egy jóképűbb srácért.

Én 23,ő 19.

2021. okt. 5. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, az első barátnőm nekem is jó pár kategóriával feljebb volt, mint én. Szintén volt bennem hasonló érzés és nem akartam elhinni, hogy ekkora szerencsém lehet. Próbálj nem gondolni arra, hogy akár ott is hagyhat. Élvezd csak simán a pillanatot, de nehogy belezúgjál ilyen korán. De tényleg ne, nagyon fog fájni, ha te fülig szerelmes vagy belé és ő mégis lelép, távozik az életedből. Örülj neki, hogy vele lehetsz és kész, ha már közösen túl vagytok 3-4 hónapon, akkor már gondolkodhatsz komolyabban is.
2021. okt. 5. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:
A szakítás veszélye minden kapcsolatban benne van, aztán vagy megtörténik, vagy nem. Leírásod szerint a lánynak bejöttél. Légy hozzá kedves, segítőkész.
2021. okt. 6. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!