Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabaduljak meg tőle?
Sziasztok.
Lenne egy iszonyat nagy gondom. Van egy lány, aki úgymond az utamban áll és idegesít!
Próbálom hanyagolni az egészet, de egyszerűen lehetetlen.( olyan mint amikor eléd rágják a sült húsz )
A barátom a középpontban van, ő jóban van vele szerintem, és védi is.
Ha pl panaszkodni kezdek, ő azt kérdezi, hogy mi a bajom vele?
Mivel ártott neked?
Ma pl mentünk haza a barátom elől ült, én hátul mert egy buliban voltunk és egy barátunk vezetett haza.
Akkor egy lány ült a csaj mellett és meglökte őt, és biccentett a fejével, hogy nézzen az autóra. ( egyértelmű volt, hogy a barátomat figyelték )
Nos én mit tudnék tenni, figyelmen kívül nem tudom hagyni, mert mint említettem az agyamra megy.
Mi idősebbek vagyunk a lánynál, a barátom és közte vagy 14 év van.
A barátom amúgy 27..
Nos, mit tudnék én tenni? Ilyen még soha sem történt velem, hogy ennyire fel húzzon.
Mi a baj a lánnyal, hogy kb mingyárt már a férjemnek írogat.
Többször láttam, hogy beszélget vele, írogatnak.
A lány több kapcsolatot tönkretett, rá hajtott a fiúkra/férfiakra.
Ez idegesít, és az, hogy mindennap látom a képét
Most barátod van vagy fèrjed? Nem mindegy. Amugy nem tudom mèrt a csajjal van gobdod mikor a barátoddal van inkább. Így leírásbol nekem az jön le hogy a barátodnak tetszik ez a szitu ès ki is használja. Annak ellenère csinálja ezt hogy neked ez nem tetszik szóval nem fogja a pártotad. Gondolom ugy van vele hogy jol elvan ha emiatt elhagyod összejön a kiscsajjal, persze ott van azis hogy engedd a kiscsaj nyomulásának, de akkorsem a kiscsaj mondanám egyedüli hibásnak hanem a barátodat.
Tanács! Beszèlj a barátoddal ,ne levelezzen vele, ne adja alá a lovat , hogy hogy vèlekedne forditott esetben stb. Ha nem változik semmi akkor hagy őket a francba. Csajjal meg ne foglalkozz
Még nem a férjem!
Nem sokára az lesz.
Azt tudom, hogy a barátommal van a gond, de írtam, ő nem nézi jó szemmel, ha felhozom a témát. De én sem nézem jó szemmel, ha pl a tömb előtt együtt cigiznek vagy üdítőt isznak.
Engem nem idegesít, csak zavaró, hogy foglalt pasik után koslat.
Nem értem előttem miért nem jött össze vele, ha ennyire tetszik neki.
( ha felhozom a témát, akkor csak vita lesz a vége, már akkor tudja, hogy bajom van, amikor ki mondom a csaj nevét ).
Végre valaki, aki nem csak engem hibáztat.
Amúgy csak leírom, én szóba állok a lánnyal, szia/micsi?, vagy épp MEGKÉRDEZEM NEM LÁTTA E VÉLETLENÜL A PÁROMAT?
Sokan mondják, hogy a lány rendszeresen írogat a barátomnak, és láttam is, hogy ott van a listában akikkel beszélget.
Egyszer szóvá tettem, azt mondta, hogy ő írogat neki;( de szerintem, azért írogat neki, mert szóba áll vele és kedveskedik neki, ha nem így lenne, akkor nem írogatna neki )..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!