Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok? Szerelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok? Szerelem volt amit éreztem iránta és nem csak simán tetszett?

Figyelt kérdés
Évek óta nem tudok túllépni a régi legjobb barátnőmön. Már 3 éve rendszeresen ő jár az eszembe. Többször is azt hittem, hogy túlléptem rajta, és ennyi volt, hisz csak simán tetszett, érzelmet meg szerelmet nem éreztem iránta. Csak simán vonzódtam hozzá meg bejött, eltudtam volna vele képzelni többet is mint barátság, de nem ragaszkodtam hozzá annyira, úgy voltam vele, hogy majd találok jobbat, nem vagyok szerelmes. És voltak időszakok amikor alig gondoltam rá valóban, azt hittem már túl vagyok rajta és megy tovább az életem (már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, de ritkán azért még beszélünk), de mindig újra meg újra előjön az emléke bennem, meg amikor látom, hogy instán csajozik és olyanokat írogat lányoknak, hogy "szívem, édesem" akkor féltékeny vagyok, hogy másé és nem az enyém. Azért belepusztulni továbbra sem fogok, de álmomban is mindig újra előjön ő, meg erotikus álmaim is vannak vele, nem beszélve, hogy ha mással látom akkor szomorú leszek. Lényeg a lényeg: nem tudok túllépni rajta. Szerintem ha csak simán tetszett volna akkor már túllennék rajta, de nem tudom miért van ez. A barátsága sem hiányzik, vannak barátaim, sokkal inkább a vonzalom amit még ennyi idő után is érzek iránta, meg, hogy féltékeny vagyok, hogy valaki más a párja. Ezek szerint szerelmes vagyok, és nem csak simán bejön? Vagy miért nem tudok túllépni rajta és elfelejteni végleg?

2021. okt. 4. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez kicsit birtoklási vágy felé húz inkább, írod is hogy idegesít hogy nem a tiéd. Elsősorban nem kéne nézegetni már miket csinál, rég búcsúzni kellett volna tőle és kizárni az életedből. Így nem fogsz továbblépni, hogy állandóan látod.

A másik része valószínűleg az, hogy más lány nem nagyon van látótérben, vagy ha van is, nem nagyon alakul semmi (legalábbis nem írtál ilyenről), ha lenne akkor idővel rajta agyalnál és ő izgatna szexuálisan.

2021. okt. 4. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:
1, igaz, nincs egy lány se jelenleg aki bejönne, sőt azóta mióta vele elváltak útjaink nem volt egy sem aki csak tetszett volna akár. Fiúk vannak (biszex vagyok), de ezek szerint nem elegek ahhoz, hogy eltereljék a gondolataimat, vagy csak nem érdekelnek igazán.
2021. okt. 4. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!