Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha úgy összevesztün...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy összevesztünk, hogy le tiltott?

Figyelt kérdés
Az a bizonyos személy, már egy ideje kavarunk, beszélgetünk de barátnőmnek irkalgat én meg persze ki akadtam és nem az első eset, hogy látom másoknál is ugyan ezt ugyan azzal a személlyel. Bizony érett fiú 17 éves tudja mit akar de nagyon szeretik a lányok őt és ő is a lányokat nyilván de nem mindig viszonozza. Én belé álltam hogy milyen dolog ez hogy a barátnőmnek írogat és hát kiosztott szépen fogalmazva le irta hogy vegyem észre magam és hogy én is hány fiuval irkalok:) utána le tiltott. Nos a kérdés az hogy akik toxic személyek azoknak miért mindig ápolt és egészséges kapcsolatuk van? Én nekem miért nem jön össze aki (hűséges és mindent megtenne a fiuert).?!

2021. okt. 3. 11:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ki kell b.szni a kukába a sok gyökér írkálgatós alkalmazást és ennyi. Beszélgessetek. Ha nagyon muszáj, ott a Messenger, de tudtommal még létezik telefon is. Máris kevesebb szarkavarás lenne. A másik meg az, hogy az ilyen tini szerelemktől ne várjon sokat az ember, még akkor sem, ha csak most döbben rá, hogy bizony ebben a hülye világban már bárki bárkivel bármit bármikor khm.......
2021. okt. 13. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!