Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha úgy összevesztün...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy összevesztünk, hogy le tiltott?

Figyelt kérdés
Az a bizonyos személy, már egy ideje kavarunk, beszélgetünk de barátnőmnek irkalgat én meg persze ki akadtam és nem az első eset, hogy látom másoknál is ugyan ezt ugyan azzal a személlyel. Bizony érett fiú 17 éves tudja mit akar de nagyon szeretik a lányok őt és ő is a lányokat nyilván de nem mindig viszonozza. Én belé álltam hogy milyen dolog ez hogy a barátnőmnek írogat és hát kiosztott szépen fogalmazva le irta hogy vegyem észre magam és hogy én is hány fiuval irkalok:) utána le tiltott. Nos a kérdés az hogy akik toxic személyek azoknak miért mindig ápolt és egészséges kapcsolatuk van? Én nekem miért nem jön össze aki (hűséges és mindent megtenne a fiuert).?!

2021. okt. 3. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

ilyen az egész elbaszott generációtok, egyszerre kavartok 10emberrel szimultán és megvagytok sértődve h a másik is ugyan ezt csinálja és szenvedtek mint valami hősszerelmesek, meg random dugtok kivel épp jol esik még ha kapcsolatban is vagytok és nagyon szerelmesek is... és észre se veszitek h mind ugyan olyanok vagytok kb, aztán sírtok a következő embernek aki hisz nektek és megbízik/belték esik simán ugyan úgy tönkre teszitek mint titeket mások... hűség/komoly kapcsolat/erkölcs/emberség fogalmakat távolról se ismeritek

kérdésedre válaszolva azért nem jön össze mert ilyen srácokkal szenvedsz és akivel meg tudnál létrehozni valamit észre se veszed, vagy nyomorék v gáz mert ilyen v olyan egészen egyszerűen

ne vedd magadra, holnap jön egy másik faszi akibe nagyon szerelmes lehetsz pár napig aztán a következő a következő és a következő

és 1hét mulva már arra se emlékszel majd h ilyet történt veled mint amit most kiírtál, szoval nyugi könnyen jött könnyen megy no para van elég kolbász a spájban egyel több v kevesebb egy mennyiség felett úgy se számolod majd de minek is olyan mind1

2021. okt. 3. 11:25
 2/11 A kérdező kommentje:
szépen fogalmaztad az a lényeg. én nem azt kértem hogy rólam irjal velemenyt és a másik meg az hogy nem kell bele vonni engem a tinipicsak közé. Én nem az vagyok aki ugrik minden héten másik fiúra! Szimplán ő az első akit kedvelek nem is volt még rendesen barátom
2021. okt. 3. 11:38
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Érett fiú 17 éves.. 😂 Az #1-es meg tökéletesen megfogalmazta. Az hogy neked nem tetszik egy dolog. De akkor is így van.
2021. okt. 3. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
1es zseniálisan megfogalmazta!
2021. okt. 3. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Én is ezen röhögtem a leginkább, hogy 17 évesen érett. Kisangyal, ma már 25 körül se szoktak sokan azok lenni.

Azért nincs értelmes kapcsolatod, mert engeded hogy ilyen figurák hülyítsenek.

2021. okt. 3. 13:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szintén én is azon nevettem, hogy 17 éves és érett? 😀😀 Akkor a 30-as pasikra mit mondasz? Hogy vén öregember? 😀😀
2021. okt. 3. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen érett, ja. :D

Ha normalis dologra vagysz, ne legyel hisztis, toxikus, es buta.

2021. okt. 3. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Úristen fogom a fejem.... Egyikőtök sem a legélesebb kés a fiókban szóval lehet jól összeillenétek.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: ha egy suliba jártok menj oda hozzá. Írj rá a barátnőd instajarol. Vagy egy idő után a srác ugyis feloldja a tiltást miután kihisztizte magát 😂

16/l

2021. okt. 3. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Mondtam bogaram h ne vedd magadra, elhiszem h te mas vagy mint a tobbi lany érettebb komolyabb egy kesz felnőtt. Es h te sose lennel kepes se baratod mellett masokkal kavarni irogatni, megcsalni se csalsz meg senkit ahogy egyejszakasra se lennel sose kepes. Tudom tudom.:)
2021. okt. 4. 07:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Vedd tudomásul, hogy letiltott, ezért zárd le a vele való kapcsolatot.

Van másik, harmadik...

2021. okt. 4. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!