Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha rájöttem hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha rájöttem hogy őt szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit egyszer visszautasítottam,de ő sem kapcsolatot akart csak kavarni. Akkor mást választottam helyette. Viszont(tudom hogy ez így undorító lesz tőlem de) a másikkal nem jött össze és így már belementem volna vele abba amit eredetileg ő akart, de akkor már nyilván érthető okokból ő nem. Azóta nem tudom olyan fura volt a viszonyunk,hol flegma hol aranyos volt. Én egyszer konkrétan kimondtam egy haverjának hogy utána már én is akartam,amit visszamondott neki. De közben barátnője lett viszont akár hányszor összefutottunk nagyon mosolygott rám.

Azóta már eltelt több mint egy hónap,erre most a semmiből elhívott hogy beszélni akar velem, és arra próbálta terelni a témát hogy én szerelmes vagyok e belé a végén pedig mosolygott és úgy köszönt el hogy majd ír(mondjuk nem írt:D)

A kérdésem az hogy mit tegyek ha mostmár tényleg biztosan össze szeretnék jönni vele,és ne menjünk el állandóan egymás mellett? Amikor elmeséltem egy barátnőmnek hogy milyen volt velem még az elején amikor egyszer részeg voltam és vigyázott rám,azt mondta hogy biztos nem csak kavarást akart hanem érzett valamit irántam,úgy viselkedett mint aki szeret. És így hogy utólag belegondoltam nem úgy fogdosott mint aki csak kihasznál hanem simogatott,puszilgatott,fogta a kezemet. De ez a dolog már nagyon nem most volt én viszont rá jöttem hogy nekem ő kell és soha nem választanék helyette mást újra:( szerintetek ez a sok minden után amik történtek közöttünk van erre esélyem? És hogyan? Bocsánat hogy monológot írtam aki végig olvasta annak köszi

2021. szept. 29. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi ürítésre szívesen használna a jövöben ha ez a kérdésed, eleve ha csak kavarni akart akkor tökéletesen jó döntés volt hogy nem őt választottad, mivel számára te sosem voltál alkalmas kapcsolatra.

Még egy dolog, nagyon naiv vagy ha azt hiszed hogy egy szerető nem puszilhat simogathat, nyilván jobb ha az alkalmi partner élvezi az érintést, de attól még csak ürítésre kellesz kellenél neki.

2021. szept. 29. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit foglalkozott veled, már rég megkeresett volna...
2021. szept. 29. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem

Csak kavarni akart eleve ne láss bele többet

Egy jel pl mikor azt mondta hogy ír de nem írt,vajon miért

2021. okt. 1. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Engedd el. Neked csak fellangolas mert "elerhetetlen" neki meg max tetszel kulonben nem szarakodna meg ignoralna.
2021. okt. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!