Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el a friendzonet, de ne legyek túlságosan nyomulós?
Figyelt kérdés
Szóval nem vagyok az a zaklatós fajta. Olvastam már tippeket és rájöttem, hogy én szinte azonnal barátzónázba tenném magam egy lánynál, mert abszolút nem vagyok nyomulós. Szóval picit jobban kéne érdeklődni felőle, de nem akarok átesni a ló túloldalára sem. Kéne találni valami középutat, hogy leesen neki, hogy akarok valamit tőle, de ne érezze hirtelen soknak a dolgot.
Szerintetek miket tegyek, és miket ne, hogy elkerüljem ezt a dolgot?
2021. szept. 25. 08:42
1/2 anonim válasza:
Annyi a lényeg, hogy éteztetned kell vele, hogy ő szimpi neked és nem a barátja akarsz lenni. Nem hiszem, hogy a bókolás, az utalások, vagy a féldirekt kérdések annyira nyomulósnak számítanának. Ne minden pillanatban, de mutass rá, hogy ő bejön neked.:)
2/2 anonim válasza:
Ne halmozd el azonnal drága ajándékokkal, és ne próbáld meg lesmárolni már az első egy percben, ahogyan megismerted.
Nyugodtan bólolj neki, azt a lányok nagyon szeretik. Legyél vele udvarias, engedd mindig előre, ha valami nehezet cipel, akkor segíts neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!