Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepróbálkozzak vagy Friendzoneba vagyok?
Nem hiszem, ezek ilyen barátnős dolgok. Tehát a barátnőivel viselkedik így valaki, nem azzal a sráccal aki bejön neki, hisz akkor félne hogy visszautasítanád vagy túl sok lenne és elriasztana.
Ettől függetlenül próbáld meg, hisz nem a szimpla barátja akarsz lenni. Teljesen felesleges fenntartani úgy a kapcsolatot, hogy a részedről nem őszinte ami köztetek van, csak lihegsz körülötte hogy hátha összejön valami. Így értelmetlen, ez nem barátság.
Ha tényleg régóta ismered és barátok vagytok, akkor szerintem ezt a lépést gondold át. Mert ha visszautasít sose lesz ugyan olyan a barátságotok mint volt. Egy ölelés meg nem sokat jelent egy lánynál. Sajnálom, hogy ezt így kell közölnöm, de nekem ha nincs senkim az összes barátomat végig ölelgetem.
De ha tényleg boldog vagy vele és sok mindenről el tudtok beszélgetni, nevetni és persze szereted is nem csak az van, hogy be akarsz próbálkozni, akkor próbáld meg. Remélem sikerülni fog és boldogok lesztek együtt ha összejön. ☺️
4: azért azt tudnod kellene, hogy Mátéval is ilyen gondban vagy. Ne legyenek kétségéid.
Kérdező: mozdulj rá a csajra, mert egy életen át bánni fogod ha nem.
Hát vannak emberek, akik túl tudják magukat tenni egy-egy ilyen kérdéstől. Én is volt, hogy srác ismerősöm nagyon belém volt zúgva, de nekem nem volt az esetem, visszautasítottam, de a barátságunk megmaradt.
(Megmondtam neki, hogy én nem, ha ő jól érzi magát ettől függetlenül a társaságomban, akkor felőlem a csillagokat is lehozhatja :D)
Úgyhogy ez nem ilyen írott törvény, hogy utána RIP barátság.
Én amúgy is inkább olyan randi szituációkat hoznék létre, nem kimondva, de sejtve (elhívod kávézni, sétálni, stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!