Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bepróbálkozzak vagy Friendzone...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepróbálkozzak vagy Friendzoneba vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy lány régóta ismerem,barátok vagyunk .Sokáig nem írkáltunk,most viszont újra elkezdett,ő is keres,én is őt. Átjött hozzám beszélgetni,nevettünk,jól érezte magát,mentünk együtt iskolába is,egyszer kiabált nekem ott voltam a bejárati ajtónál,hogy áljak meg,utána mondta hogy öleljem meg. Kinézetemre azt modnta helyes vagyok. Az a szituáció hogy bepróbálkoznék,de előbb kikérném mások véleményét,volt neki barátja,de most nincs. Lehet több a részéről mint barátság?
2021. szept. 15. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem, ezek ilyen barátnős dolgok. Tehát a barátnőivel viselkedik így valaki, nem azzal a sráccal aki bejön neki, hisz akkor félne hogy visszautasítanád vagy túl sok lenne és elriasztana.

Ettől függetlenül próbáld meg, hisz nem a szimpla barátja akarsz lenni. Teljesen felesleges fenntartani úgy a kapcsolatot, hogy a részedről nem őszinte ami köztetek van, csak lihegsz körülötte hogy hátha összejön valami. Így értelmetlen, ez nem barátság.

2021. szept. 15. 18:59
 2/9 anonim válasza:

Ha tényleg régóta ismered és barátok vagytok, akkor szerintem ezt a lépést gondold át. Mert ha visszautasít sose lesz ugyan olyan a barátságotok mint volt. Egy ölelés meg nem sokat jelent egy lánynál. Sajnálom, hogy ezt így kell közölnöm, de nekem ha nincs senkim az összes barátomat végig ölelgetem.

De ha tényleg boldog vagy vele és sok mindenről el tudtok beszélgetni, nevetni és persze szereted is nem csak az van, hogy be akarsz próbálkozni, akkor próbáld meg. Remélem sikerülni fog és boldogok lesztek együtt ha összejön. ☺️

2021. szept. 15. 19:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Már tönkrement egy barátságom ugyanilyen eset miatt kb,megpróbálom ezt is. Szeretem nagyon,persze.
2021. szept. 15. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
mate ha te vagy az en eskuszom szomoru leszek.
2021. szept. 15. 19:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok,Sándornak hívnak
2021. szept. 15. 19:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

4: azért azt tudnod kellene, hogy Mátéval is ilyen gondban vagy. Ne legyenek kétségéid.

Kérdező: mozdulj rá a csajra, mert egy életen át bánni fogod ha nem.

2021. szept. 15. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
6: koszike, okes, majd figyelek Matera.
2021. szept. 16. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát vannak emberek, akik túl tudják magukat tenni egy-egy ilyen kérdéstől. Én is volt, hogy srác ismerősöm nagyon belém volt zúgva, de nekem nem volt az esetem, visszautasítottam, de a barátságunk megmaradt.

(Megmondtam neki, hogy én nem, ha ő jól érzi magát ettől függetlenül a társaságomban, akkor felőlem a csillagokat is lehozhatja :D)

Úgyhogy ez nem ilyen írott törvény, hogy utána RIP barátság.

Én amúgy is inkább olyan randi szituációkat hoznék létre, nem kimondva, de sejtve (elhívod kávézni, sétálni, stb...)

2021. szept. 16. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne félj attól, hogy a mostani szinten akar maradni, hanem magasabb szintre akarja vinni.
2021. szept. 16. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!