Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hiba volt vele találkozni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt vele találkozni? Nagyon összekavarodtak az érzéseim..

Figyelt kérdés

Most hétvégén randiztam egy lánnyal, akit pár hónapja ismertem meg. Egy közös ismerősön keresztül ismerjük egymást, majd ennrn a közös ismerősnek a szülinapján kavartunk. Egész este. Nagyon nagyon jó volt, a lány gyönyörű, kedves, életem legjobb estéje volt.

Ő mellesleg nagyon messze lakik, több mint 350km-re☹️

Elkezdett budapestre egyetemre járni (nem oda valósi), az egy picit közelebb van hozzám. Én Ausztriába járok. Most hétvégen elmentem meglátogatni őt, majd a barátaim is csatlakoztak és elmentünk bulizni (a lány nem jött, máshova ment este bulizni).

A randi maga nem volt szörnyű (két órával a barátaim előtt mentem fel, kicsit sétálgattunk kettesben, kávéztunk, majd jöttek a többiek), de nagyon szótlannak és kicsit kellemetlennek éreztem.

Arról nem is beszélve, hogy nem volt semmi, még csak minimális testi kontaktus sem, a találkozás és elköszönésen kívüli öleléseken. Visszagondolva, ahhoz képest, hogy kb egész este csókolóztunk 2 hónapja, most nem volt konkrétan semmi.

Értek egy fajta megbánást, mert aranyos és kár, hogy nem léptem semmit, mert azóta nem is nagyon keresett, amikor írtam neki kb csak visszaírt ilyen 1-2 szavas dolgokat..

De lehet nem baj, mert csak rosszabbul lennék. Jó lenne lezárni, de nem is szeretném. Nagyon kedvelem őt, de ez a távkapcsolat dolog nekem nem menne..

Mindketten 19 évesek vagyunk

2021. szept. 21. 08:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen, ez a találkozás lehetett volna egy végső lezárás, amikor realizálod hogy ebből nem lesz már semmi. Meg is kaptad, de ahelyett hogy megértetted volna a helyzetet, megint a remény szólt belőled és elkezdtél agyalni a semmin.

Összefoglalom:

- volt egy kis csókolózás, kavarás az egyik este

- a lány aztán nem keresett, nem is érdekelted

- mikor kerested, 1-2 szóban lerázott

- hónapokig semmi, majd találkozásnál rideg, távolságtartó, menekülő (alig beszél, direkt másik buliba megy, hogy véletlenül se legyen semmi)

Az okait felesleges kutatni, úgysem találod ki ennyiből. A távolság lehet egy jelentős tényező, ő is tudja hogy messze vagytok egymástól. Valószínűbb viszont hogy ebben csak egy este volt, lehet épp vágyott valami intimitásra és ott voltál, vagy be volt rúgva.

Lényeg hogy több mint egyértelműek a "szándékai", pontosabban hogy nincsenek neki. Nem akar semmit, hónapok óta ez teljesen tiszta.

2021. szept. 21. 10:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen a lényeget kihagytam, azóta a buli óta messengeren minden egyes nap beszéltünk és ő akarta, hogy szóljak neki ha budapesten leszek, mert találkozna velem és szeretné ha több lenne belőle😄 természetesen ezt kihagytam.
2021. szept. 21. 10:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Nyilván, ha nem beszéltünk volna azóta, akkor nem szólok neki, max köszönök neki ha felismerem.. de minden nap dumáltunk azóta..
2021. szept. 21. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!