Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Hétvégén voltam buliban a haverokkal, van barátnőm, de ő nem volt ott. Nagyon be voltam piázva. Odajött egy idegen lány hozzám táncolni, elkezdtünk csókolózni. Nagyon sokra nem emlékszek, mert nagyon kiütöttem magam, de pont ma hozták fel az ismerőseim. Nekem nagy lelkiismeret furdalásom van a barátnőm miatt, el is akarom mondani neki, de akkor vége lenne a kapcsolatnak.
18/F
Nagyon nem lesz népszerű a véleményem, illetve lehet bunkónak fogok tűnni. De sajnos nem egyszer csaltak már meg és tényleg undorodok ettől az egésztől. Szerintem ha arra volt képed, hogy megcsald akkor arra is legyen, hogy őszintén elé állj és elmondd neki. A pia nem indok semmire. Ha tudod, hogy nem bírod nem iszol annyit. Vagy ha tudod, hogy milyen vagy részegen szintén nem kellene annyit inni.
Ha van benned egy kis emberség elmondod neki. Jobb ha megtudja és gyorsan továbblép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!