Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki? És ha igen, hogyan?
Sziasztok!
Van egy osztálytársam (lány), aki év eleje óta jár az osztályba. Eleinte még csak, úgymond tetszett, de nagyjából november óta már tényleg szerelmes vagyok belé. Nagyon jó barátok vagyunk, amikor még volt suli, együtt mentünk haza. Mindketten szeretjük a Jóbarátokat, gyakran szoktunk róla beszélgetni. Amióta nincs suli szinte minden nap szoktunk Snapchat-en írogatni. Amikor még együtt mentünk haza, rákérdezett, hogy van-e valakim. Nemrég azt is megkérdezte, hogy nekem milyen lányok jönnek be.
Mit tegyek?
Szedd össze a tokod, talizzatok, hivd felre egy nyugis helyre és mondd el neki mit érzel, mondd el, hogy sokat gondolsz rá, varod hogy írjon, és hogy szereted. Szeretnéd ezentúl vele nézni a jó barátokat. Nyakadba ugrik megcsokol és lesz belole szerelem ;)
Sztem is bejossz neki, ha nem igx lenne nem pocsékolna rad az idejet, merj lepni! ;)
Na mizu találkoztatok?
2-es.és 5-os vagyok
Már ne is haragudj kérdező, de csak nekem tűnik úgy hogy csak halogatod ezt az egészet? Én ha valamit akarok, akkor teszek érte. Nem hétvégén, nem jövő héten, hanem ma!
Akarod te egyáltalán ezt az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!