Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hát van egy fiú az osztájban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát van egy fiú az osztájban aki nagyon tetszik... van barátnője, de sokat beszélgetünk, meg nevetünk. Az egész osztály azt hiszi hogy járunk. Mindig viccelődünk, meg ugratjuk egymást. Szerintetek elmondjam neki? Többi lent

Figyelt kérdés
Ha látja hogy rossz kedvem van megkérdezi mi a baj, és megpróbál felvidítani.

2021. jan. 15. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg szabad kérdezni hohy hanyadik osztályba jártok?
2021. jan. 15. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha van barátnője, kérlek hagyd!! A saját érdekedben is. Inkább maradj vele jó viszonyban, és ha a barátnőjével mégsem működik, akkor próbálkozz úgy. Ha meg mégse fognak, akkor nem illetek össze és el kell engedned

De ne ronts el mindent egy hirtelen felindulásból, én jártam már így és bárcsak visszacsinálhatnám. Tudom nem jó ez a helyzet,de kitartást

L

2021. jan. 15. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
10%
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval, de ha kb fél év múova is egyértelműek lesznek az érzéseid, és még mindig együtt lesz a baránőjével, azt se felejtsd el, hogy lehet, hogy van kapus, mégis lőnek gólt:)
2021. jan. 15. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2021. jan. 17. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Így ne. Egyrészt tényleg tönkre akarnál tenni emiatt egy kapcsolatot? Már ha kiderül, hogy a fiú is ezt érzi. Te lennél a legnagyobb útszéli a suli számára. Illetve én nem tudnám tiszta lelkiismerettel végig csinálni ezt az egészet. Hogy magyarán tönkre teszek egy kapcsolatot. Ha van barátnője tartsd tiszteletbe, legalább te ha már ot nem nagyon érdekli a leírásod alapján. Ez a leggázabb dolog ráhajtani egy olyan fiúra akinek van valakije. Gondolom fiatal vagy még/ fiatalok vagytok. Ilyen korban nem szoktak túl tartósak lenni a kapcsolatok. Ha szakítanak akkor a tiéd a pálya. Örülök, hogy el akarod neki mondani az érzéseid, de majd csak akkor ha nem lesz senkije. Hidd el mindenki jobban fog kijönni olyan helyzetből.

Ha tényleg tetszik ne add fel, várj rá. De emellett vedd észre esetleg azokat is akik próbálkoznak nálad és ha megfog valamelyik vagj bele.

2021. jan. 22. 09:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!🙂
2021. jan. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!