Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Màr règóta fontolgatom, hogy elmondom neki mit èrzek irànta, de most meg kiderült, hogy baràtnője van. Szeretnèk túlleni az egèszen, hogy elfelejthessem, de nem tudom mennyire kène így elmondani neki. Fogalmam sincs, hogy reagàlna ès fèlek a reakciójàtól.

2021. márc. 24. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne, mert barátnője van.
2021. márc. 24. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én sem tenném, amíg barátnője van főleg, mert rosszul is elsülhet a dolog.
2021. márc. 24. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne!
2021. márc. 24. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a felettem szólókkal. Ne csináld. Butaság lenne.
2021. márc. 24. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Éld magad a fiú helyébe: van egy fiúd és egy rettenetesen szerelmes lány kikezdene vele. Hogyan reagálnál?
2021. márc. 24. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne
2021. márc. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!