Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnàm lereagàlni a storyàt?
(Nem tudom, hogy mit rakhatott ki, mert Norris az utóbbi időben nem sok futamot nyert, ráadásul most nem is volt F1.)
#1-es jól mondja, reagálj egy szívvel.:)
Azzal, hogy ma nem is volt futam.
Az 1 héttel ezelőtti futamot nyerte meg Daniel Riccardio, és ezeket keverte össze két téren is szerintem.
Lando 2. lett, és az még múlthéten volt. :D De a futammal kapcsolatban simán mondhatsz neki valamit.
Azt inkább ne reklámozd, hogy Hamilton fan vagy.
Attól mèg, hogy valaki Hamilton fan még nem negatív dolog ha így érted utolsó. Ha pedig úgy, hogy ő Landonak szurkol a kérdező pedig Lewisnek az még nem zárja ki azt, hogy akiről szó van a leírásban utalja Hamiltont. Én pl Lewis szurkoló vagyok, de imádom Landot is.
Egyébként pedig tényleg nem nyert ma, se eddig sosem F1- es futamot. A legutóbbi futamon lett második. Előtte pedig csak harmadik helyezései voltak az F1- ben. Viszont erre inkább úgy reagálnék, hogy megírod neki h te is F1 rajongó vagy. Vagy hogy rákerdezel, hogy ő is szereti e? Nem is tudtad eddig. Aztán valószínűleg jönni fog magától a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!