Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék összejönni vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék összejönni vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok Most lettem (Privátban...) és tetszik nekem egy fiú a suliból. Valószínűleg Ő is meleg és nagyon kedves ,aranyos , jóképű.... Hogyan tudnám valahogy felkelteni magamra a figyelmet....

Előre is köszi!

#fiú #szép #gayUdvarlás
2021. szept. 8. 15:31
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
biztos hogy nem meleg
2021. szept. 8. 19:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es !

És ezt Te honnét állapítottad meg?

2021. szept. 9. 07:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem kekeckedni szeretnék vagy bármi ilyesmi csak ez picit fura....
2021. szept. 9. 07:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eloszor egyszeruen csak baratilag kozeledj hozza, ismerkedjetek. Ezutan majd ugy is alakul a dolog magatol.. ha nem osztalytarsad akkor szunetben talald meg ha egyedul van es igy probalj beszelni vele semleges temarol. Ne tamadd le egybol😀
2021. szept. 16. 17:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Szia. Az nem lenne túl nyomulós, mivel a nap 90%-ban a haverjaival van ....?
2021. szept. 16. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
3%
Ha odamész helyébe úgy beboxolnék neked,és elküldenélek másik éghajlatra,hogy képzeled ezt? ez nem normális dolog azonos nemhez vonzódni! ideje felnőni.
2021. szept. 16. 17:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Hatos! Kérlek menj máshoz trollkodni , mert a szád nagy , de az agyad kicsi! Szép délutánt!
2021. szept. 16. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

4es vagyok.

Nem ismered egyik haverját sem? Úgy könnyebb lenne.. de így, h semmit nem tudok a helyzetetekről nem igazán tudok segíteni. Ha tudod a nevét kicsit nyomozhatnál utána, hogy mi érdekli vagy mivel tudnál nála indítani.

2021. szept. 16. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Vagy hova jár bulizni, kikkel, stb. Bekerülni esetleg a haverjai közé, elmenni ahova ő jár…
2021. szept. 16. 18:36
 10/10 anonim válasza:
Sziasztok , ha válaszoltok a privát üzenetemre ide írjatok (8-as és 9-es), mert új fiókot csináltam.
2021. szept. 18. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!