Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mentem gimibe. Sulin...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mentem gimibe. Sulin kívül már találkozgatott az osztály. Mit tehetnék? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval. Van egy fiú, aki bejön nekem. Nagyon intelligens és okos. Mellesleg helyes is. Nagyon szívesen barátkoznék vele. Ha nem is párkapcsolat, de szívesen lennék a barátja. Hogyan tudnék témát találni vele? Vagy úgymond

közeledni hozzá? Segítsetek légyszi!

Lány vagyok egyébként

2021. szept. 2. 21:55
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
De lehet hogy csak jövőre kéne hogy adjak neki valamit? Nehogy tolakodásnak vegye. Mert nem most szeretnék vele kapcsolatot, hanem kicsit később.
2021. szept. 4. 06:42
 22/34 anonim ***** válasza:
18%
A kérdező még nincs 16.
2021. szept. 4. 09:40
 23/34 anonim ***** válasza:
80%
Nyugodtan adj idén. Úgysem tudhatod, hogy idén vagy jövőre hogyan reagál rá.
2021. szept. 4. 11:39
 24/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Adok neki! Eldöntöttem :)
2021. szept. 4. 14:38
 25/34 anonim válasza:
66%
Egyet értek azzal, hogy ,,házi nyúlra nem lövünk". Volt egy pár az osztályba, akik jártak aztán szakítottak és, mikor egy légtérbe vannak érezhető a feszültség közöttük. De ha mégis össze akarsz jönni vele akkor a helyzet úgyis adni fogja magát a lényeg az, hogy ne nyomulj! Ha látod, hogy van jobb dolga akkor hagyd.
2021. szept. 5. 22:29
 26/34 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Írtad, hogy csak barátkozni szeretnél egyelőre, tehát még nem vagytok olyan nagy baráti viszonyban. Ha 2 hónap múlva lesz a szülinapja, (persze még meglátod mi lesz addig) én most még semmiképpen sem karkötőt, vagy effélét adnék neki, hanem mondjuk süteményt. A többieket is meg tudod kínálni, és nem tűnsz nyomulósnak. Bár azt te tudod, mennyire akarod jelezni felé a szándékaid.

2021. szept. 6. 03:44
 27/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm! <3
2021. szept. 6. 15:27
 28/34 anonim ***** válasza:
23%

"süteményt. A többieket is meg tudod kínálni"

Ööö, abból a süteményből, amit már neki adott? De hiszen akkor már az övé, ő dönti el, hogy kit kínál meg belőle, meg kit nem, nem?

Vagy még mielőtt neki adna belőle? Akkor meg mi abban a szülinapi ajándék, ha mindenki ugyanúgy kap belőle, mint a szülinapos? :D

2021. szept. 6. 15:45
 29/34 A kérdező kommentje:
Igen, ezen en is elgondolkoztam… hogy ezt úgy hogyan. Nem fogok sütit vinni
2021. szept. 7. 09:48
 30/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Képzeljétek el, ezen a héten sokat beszélgettünk és sikerült összekovácsolnunk egy 5ös csapatot. 2 fiu, 3 lany. Ebédelni is együtt járunk. Az egyik fiú Ő. Ma voltunk így öten cukrászdában. Mindenki nagyon jól érezte magát. Sokat beszélgetünk, vannak belsős vicceink és mindig találunk témát. :D nagyon örülök, hogy így alakult.
2021. szept. 17. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!