Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mentem gimibe. Sulin kívül már találkozgatott az osztály. Mit tehetnék? Többi lent
Szóval. Van egy fiú, aki bejön nekem. Nagyon intelligens és okos. Mellesleg helyes is. Nagyon szívesen barátkoznék vele. Ha nem is párkapcsolat, de szívesen lennék a barátja. Hogyan tudnék témát találni vele? Vagy úgymond
közeledni hozzá? Segítsetek légyszi!
Lány vagyok egyébként
Szia!
Írtad, hogy csak barátkozni szeretnél egyelőre, tehát még nem vagytok olyan nagy baráti viszonyban. Ha 2 hónap múlva lesz a szülinapja, (persze még meglátod mi lesz addig) én most még semmiképpen sem karkötőt, vagy effélét adnék neki, hanem mondjuk süteményt. A többieket is meg tudod kínálni, és nem tűnsz nyomulósnak. Bár azt te tudod, mennyire akarod jelezni felé a szándékaid.
"süteményt. A többieket is meg tudod kínálni"
Ööö, abból a süteményből, amit már neki adott? De hiszen akkor már az övé, ő dönti el, hogy kit kínál meg belőle, meg kit nem, nem?
Vagy még mielőtt neki adna belőle? Akkor meg mi abban a szülinapi ajándék, ha mindenki ugyanúgy kap belőle, mint a szülinapos? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!