Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mentem gimibe. Sulin...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mentem gimibe. Sulin kívül már találkozgatott az osztály. Mit tehetnék? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval. Van egy fiú, aki bejön nekem. Nagyon intelligens és okos. Mellesleg helyes is. Nagyon szívesen barátkoznék vele. Ha nem is párkapcsolat, de szívesen lennék a barátja. Hogyan tudnék témát találni vele? Vagy úgymond

közeledni hozzá? Segítsetek légyszi!

Lány vagyok egyébként

2021. szept. 2. 21:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Eddig 5 kapcsolat volt az osztályomon belül, de a társaim vannak annyira értelmesek, hogy egyiknek sem durva szakítás lett a vége. Azóta sincs harag senki közt. Csináld nyugodtan.;)
2021. szept. 3. 17:09
 12/34 A kérdező kommentje:

Utolsó kettő, tényleg, köszönöm szépen. A negatívak nem érdekelnek igazán. Ha majd egyszer szakitanank akkor és mindenképp úgy próbálnám, hogy ne legyen harag. És utána is maradhatnánk barátok. Nem szeretnék haragban lenni, de engem nem zavarna ha minden nap néznem kéne. Köszi a tanácsokat!

Még egy kérdés: a szülinapjára kis apróságot esetleg vihetek neki? Egy karkötőre gondoltam, amit én csinálnék. Semmi extra és a szülinapja délutánján odaadnám neki. Vagy nyomulás? Mert ez egy aprócska jel lenne. A szülinapja 2 hónap múlva lesz, az azért még elég sok idő

2021. szept. 3. 21:20
 13/34 A kérdező kommentje:
10-es: a kölcsönösséget hogyan tudnám észrevenni? Pl ha előreenged az lehet valami féle jel? Vagy pl ha órákon ő is néz engem? Mert ezek eddig stimmelnek.
2021. szept. 3. 21:24
 14/34 anonim ***** válasza:
65%
Nem túl fiatal hozzád?...
2021. szept. 3. 22:01
 15/34 A kérdező kommentje:
Osztálytársak vagyunk, én vagyok fiatalabb 4 honappal :)
2021. szept. 3. 22:18
 16/34 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes. Mindketten buktatok vagy betegség miatt veszítettetek egy-két évet?
2021. szept. 3. 22:26
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem buktunk és nem is veszítettünk évet :)
2021. szept. 3. 22:38
 18/34 anonim ***** válasza:
79%
Igen, ha sokszor elkapod a pillantását, ha keresi a társaságod, ha megkínál valamivel… igaziból maga az illedelmesség még nem feltétlen viszonzás, de ha veled kiemelten csinálja míg a többiekkel nem, akkor egyértelmű :) semmiképp ne nyomulj, mert az hátra arcot adhat neki, csak legyél laza, legyél barátságos és nyitott, megpróbálhatsz csoport feladatoknál egy csoportba kerülni vele, az ilyen pillanatok is dobhatnak az esélyeken!
2021. szept. 3. 22:58
 19/34 anonim ***** válasza:
61%

Ezzel a karkötővel az a gond, hogy srácok nem szoktak ilyet hordani. (OK, vannak kivételek.) Te pedig úgy fogod értelmezni a nem hordást, hogy elutasít, nem értékeli, nem vállal fel.

Ne azonnal jegygyűrűt akarj neki adni! :)

2021. szept. 4. 00:11
 20/34 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, de mivel van rajta 1-2 karkötő ezért fondoltam, hogy azt adnék neki
2021. szept. 4. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!