Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem, hogy rájöjjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, hogy rájöjjek arra, hogy mit akar?

Figyelt kérdés

Jelenlegi szituáció alapján van egy lány aki nekem tetszik, illetve kedvelem.

Rövid történet annyi, a leányzót ismerem már kiskorom óta viszont nagyon sokáig [4 év] nem láttuk egymást.

Amennyire emlékszem említette nekem, hogy szeretne velem járni mert tetszem neki. (12 évesek voltunk)

Most júniusban lejött vidékre mert valami csoda folytán megtaláltuk egymást és elkezdtünk találkozgatni és hát gondolom mondanom se kell, hogy eléggé megkedveltem.

Nagyon sokat beszélünk telefonon (időtartam) általában 5-6 órákat amely éjszakába menő szokott lenni.

legutóbbi találkozásunk július elején volt sajnos mert elment nyaralni illetve elég sok "dolga" van.

Szóval az ottani találkozáson engedte megfogni a combját, mikor átkaroltam mosolygott, haját csomószor "simogattam" a füle mögé. Amikor nyújtottam a kezem akkor megfogta és kézen fogva sétáltunk. Az egész találkozás alatt (ide értve a többit is) minden viccemen nevetett illetve folyton szemkontaktust próbált tartani.

Mivel nagyon ez a "jó kislány" így nem lóg a telefonján és nem is keres annyit amit meg is tudok érteni.

Szeretném neki elmondani, hogy kedvelem viszont mivel legesélyesebben csak szeptemberben találkozom vele így nem tudom, hol közöljem vele.

Szeretném kideríteni, hogy mit is akar.

Valaki tudna egy pár tippet/Tanácsot adni?

Köszi, hogy elolvastad.

2021. aug. 14. 22:29
 1/3 A kérdező kommentje:

Egy másik kérdésem ami ugyan erre van.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2021. aug. 14. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
28%

Én a helyedben elküldeném neki ezt a kérdést. Mármint a linket. Látni fogja, hogy milyen aranyos vagy, amiért idegenektől próbálsz segítséget kérni, nehogy elronts bármit is :D

Majd ő megválaszolja a kérdésed.:)

2021. aug. 15. 00:05
 3/3 anonim ***** válasza:
40%
Egyöntetű, hogy szeret Téged.
2021. aug. 15. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!