Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek hogy soha nem találom meg az igazit.Mit tegyek?
16 vagyok, soha nem volt még senkim...Van egy ideálom viszont az a gond hogy én csak az olyan férfiakat szeretnék akik ebbe beletartoznak, de Magyarországon nem sok van az ilyen férfiakból.Ők pedig tudomást sem vesznek rólam...A velem egykorúak nem nagyon jönnek be. Az elvárásaimból nem tudok lejjebb adni, mert ha lejjebb adok akkor már nem fogok az adott emberhez vonzódni.
Hogy mi is az ideálom? Igazából szeretem az extrémebb külsőt.A hajon annyi a lényeg hogy ne legyen rövid, se szőke. A testalkatra az tetszik ha se nem nagyon izmos, de nem is túlsúlyos.Inkább legyen vékony...Csak az olyan fiúk tetszenek akiknek nagy,karakteres orruk van és minimum 175 centik.
A legfontosabb dolog hogy önálló legyen és ne anyuci kisfia (esküszöm akikkel eddig találkoztam mind az anyjukhoz vannak ragadva,semmi önállóságuk nincsen)
Ők az ideáljaim:
(Remington Leith, Marilyn Manson,Andy Biersack)
Szóval egy sátánista hülye gyerek az eseted? :D Nem csodálkozom hogy nem találsz senkit magadnak,ugyanis nem mindenki beteg elméjű.
Na de a többi dologra vissza térve...szerinted a te korosztályod már önálló?
Ebben a korban még mindig normális esetben az anyu-apu szavára adnak.
Sőt még a 20 éves korosztály is mostanában még mindig a szüleivel él (tisztelet a kivételnek).
Egyszóval irreálisak az elvárásaid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!