Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 15 én 18 vagyok es mar egy eve eggyutt vagyunk. Az elso par honapban megtortent az ami altalaban egy parnal szokott lefekudtunk velem vesztette el. mit tegyek?
Figyelt kérdés
egy ev utan elmerte mondani az anyjanak h mi tortent (felt a reakciotol azert nem mondta elobb) es az anyja eltiltott minket elvette a telefonjat nem mehet sehova en meg nem lathatom nem beszelhetek vele. nyilt titok volt az egesz hisz megengedtek h ottaludjak vele aludjak stb. Kerdesem h normalis ez a reakcio meg ez az egesz ahogy ismerem nekem mar nincs jovom a lannyal legalabb is ameddig nem lesz 18 de nagyon szeretem addig varni hogyan??? meg egyaltalan kitarthat ez addig? mit tegyek?2021. aug. 7. 00:46
21/21 anonim válasza:
Majd lenyugszik az anyukája. Addig tartsátok tiszteletben kéréseit. Lehet pár hónapot nem enged majd oda, de azzal, hogy tisztelitek döntését, lehet megenyhül. Gondolom védekeztetek stb, szóval nagy baj nem lesz úgysem. Lehet pár hónapig ottalvás nem lesz, de annyit ki kell bírni. Majd barátnőd is úgyis beszél vele, nem lehet örökké tiltani.
A többieknek pedig: ez még messze áll a pedofíliától. Az egészségtelenebb mikor 40es férfiak 20 éves lányok után szaladgálnak... Pár év múlva már 18 lesz a lány, a fiú meg 21. Teljesen okés szerintem. 14-15 évesen meg el tudja már dönteni az ember lánya, hogy le akar e feküdni a barátjával vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!