Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm 15 én 18 vagyok es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 15 én 18 vagyok es mar egy eve eggyutt vagyunk. Az elso par honapban megtortent az ami altalaban egy parnal szokott lefekudtunk velem vesztette el. mit tegyek?

Figyelt kérdés
egy ev utan elmerte mondani az anyjanak h mi tortent (felt a reakciotol azert nem mondta elobb) es az anyja eltiltott minket elvette a telefonjat nem mehet sehova en meg nem lathatom nem beszelhetek vele. nyilt titok volt az egesz hisz megengedtek h ottaludjak vele aludjak stb. Kerdesem h normalis ez a reakcio meg ez az egesz ahogy ismerem nekem mar nincs jovom a lannyal legalabb is ameddig nem lesz 18 de nagyon szeretem addig varni hogyan??? meg egyaltalan kitarthat ez addig? mit tegyek?
2021. aug. 7. 00:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
10-es, ő amúgy 17 volt 1 éve, ha a lány 14. Nem csak a lány öregedett. Te is túl vagy tolva ésszel :D
2021. aug. 7. 17:39
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Te tipikusan az operáltassuk át a gyerekeinket 5 évesen típus vagy.

Jobban örültél volna, ha 13 a srác, a csaj meg 10?

Finomabb lett volna, igaz?

2021. aug. 7. 17:43
 13/21 anonim ***** válasza:

Megengedte az anyja, hogy a LÁNNYAL aludjál, vagy csak azt, hogy OTT aludj (mert pl. nem akartál éjszaka utazni), tehát megkönyörült rajtad?

Nagy különbség!

2021. aug. 7. 21:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az anya gondolom, megbízott a lányában, ezért engedte ezt meg. Úgy gondolhatta, hogy a tíltás csak olaj lenne a tűzre, így viszont kompromisszumot nyújthat. (Lehet, hangsúlyozta is a lánynak, hogy "csak aludni lehet".) Az sem volt okos döntés, hogy elmondta, az első pár hónapban történt meg a dolog, szerintem ez az, ami - jogosan - felborzolhatta a kedélyeket.
2021. aug. 8. 00:37
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
12 Mi a baj azzal, ha egy 17 évesnek van egy 14 éves barátnője? Vagy 18 és 15? 3 év nem nagy korkülönbség és ez esetben nem is büntetendő. Nekem is volt 18 évesen 15 éves barátnőm és nagyon szerettük egymást. Mi köze ennek a gyerek átoperáláshoz kedves éles elméjű?
2021. aug. 8. 01:33
 16/21 anonim válasza:
47%

pedofil

xd

2021. aug. 13. 21:41
 17/21 A kérdező kommentje:

na akkor most mindenre egyszerre. Az első hogy jeezusom milyen buta primitiv emberek is valaszoltak nekem te jo eg. 18 eves vagyok 3 évvel fiatalabb a baratnőm nem értem mi a baj ismerem kicsi kora ota stb. de mindegy is idiotak is vannak.

Es muszajbol erezte hogy elmondja mindegy a sztori jobban jart hogy elmondta egyebkent nem igy kellett volna de lehetett volna rosszabb. es igen vele aludhattam nem kegyelembol megvolt engedve. nem gondolom idiotanak az anyjat egyszeruen csak hevesebbenreagalt mint vartam. es nemtudom melyikotok volt az aki irta hogy biztos kerdeztek mar akkor kamuzott mostmeg kiderult teljesen egyet ertek a veled.

es a vegere azert megegyszer az hogy se pedofil nem vagyok se idiota en azt gondolom ha szeretek valakitez termeszetes foleg a mai vilagban de mindenki magat szegeniti aki azert elolvassa hogy oda irhassa h idiota

2021. aug. 13. 22:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Írni sem tudsz, pedofil vagy és te idiótázol?

Ez is bizonyítja, hogy a leghülyébbek tartják magukat a legtöbbre...

2021. aug. 14. 13:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Waoo en vagyok a leghulyebb es meg pedofil is... a leghulyebb azert vagyok mert valaszolok neked az ilyen primitiv egysejtueket hanyagolnom kene de HULYE vagyok ezert valaszolok. de legyen igazad akkor pedofil vagyok 3 evvel fiatalabb a baratnom te jóó ég most jovok ra tenyleg az vagyok. egyebkent mindenki masnak koszonom szepen mindenkinek ertekes volt a hozzászólása kiveve a pedofilos abortuszmaradekot
2021. aug. 22. 22:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Ijedten néztem, hogy csorog a nyálad,

Imádlak, Te ped@fil áll@t!

2021. aug. 27. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!