Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 15 én 18 vagyok es mar egy eve eggyutt vagyunk. Az elso par honapban megtortent az ami altalaban egy parnal szokott lefekudtunk velem vesztette el. mit tegyek?
Te tipikusan az operáltassuk át a gyerekeinket 5 évesen típus vagy.
Jobban örültél volna, ha 13 a srác, a csaj meg 10?
Finomabb lett volna, igaz?
Megengedte az anyja, hogy a LÁNNYAL aludjál, vagy csak azt, hogy OTT aludj (mert pl. nem akartál éjszaka utazni), tehát megkönyörült rajtad?
Nagy különbség!
na akkor most mindenre egyszerre. Az első hogy jeezusom milyen buta primitiv emberek is valaszoltak nekem te jo eg. 18 eves vagyok 3 évvel fiatalabb a baratnőm nem értem mi a baj ismerem kicsi kora ota stb. de mindegy is idiotak is vannak.
Es muszajbol erezte hogy elmondja mindegy a sztori jobban jart hogy elmondta egyebkent nem igy kellett volna de lehetett volna rosszabb. es igen vele aludhattam nem kegyelembol megvolt engedve. nem gondolom idiotanak az anyjat egyszeruen csak hevesebbenreagalt mint vartam. es nemtudom melyikotok volt az aki irta hogy biztos kerdeztek mar akkor kamuzott mostmeg kiderult teljesen egyet ertek a veled.
es a vegere azert megegyszer az hogy se pedofil nem vagyok se idiota en azt gondolom ha szeretek valakitez termeszetes foleg a mai vilagban de mindenki magat szegeniti aki azert elolvassa hogy oda irhassa h idiota
Írni sem tudsz, pedofil vagy és te idiótázol?
Ez is bizonyítja, hogy a leghülyébbek tartják magukat a legtöbbre...
Ijedten néztem, hogy csorog a nyálad,
Imádlak, Te ped@fil áll@t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!